Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Valensija pada. Ocekivani,realno i deluju istroseno
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zao mi ove Kristine,sto mora da slusa ovog Atamana na 10cm od sebe 1 3
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Žilee said: Zao mi ove Kristine,sto mora da slusa ovog Atamana na 10cm od sebe Ode mu glas u mecosopran na sajd laaaajn
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pao bez Nunna kao neka poluamaterska ekipa,Ataman pojma nema sta radi covek,cas ubaci na 2 minuta Grigonisa pa Toliopulosa pa malo Rogavopulosa i niko mu opet ne valja. 1
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ironija bi bila da večeras ova grupa građana vrati Željka na klupu... Panatinaikosa 1 3
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Žilee said: Pao bez Nunna kao neka poluamaterska ekipa,Ataman pojma nema sta radi covek,cas ubaci na 2 minuta Grigonisa pa Toliopulosa pa malo Rogavopulosa i niko mu opet ne valja. Nije samo do Nana. Mislim, veliki deo jeste ali ovde zajebava i trener sa minutazom Slukasa koji je prosle godine znao da poveze redove. Šorts nije taj kalibar.
texas Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Eddard said: Ironija bi bila da večeras ova grupa građana vrati Željka na klupu... Panatinaikosa Grupa gradjana ili ne, ali meni KKP posle duze vremena izgleda smisleno. 5
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, texas said: Grupa gradjana ili ne, ali meni KKP posle duze vremena izgleda smisleno. Imaju hierarhiju. 1
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, texas said: Grupa gradjana ili ne, ali meni KKP posle duze vremena izgleda smisleno. To svakako ,ne potcenjujem ja partizan,ali u PAO je sve krenulo nizbrdo od povrede Loessora i tjt
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Penjaroja večeras bez mana, brutalno školuje Atamana. 3 1 1
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Volter said: Penjaroja večeras bez mana, brutalno školuje Atamana. Zato ce i Ataman dobiti otkaz
texas Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Žilee said: To svakako ,ne potcenjujem ja partizan,ali u PAO je sve krenulo nizbrdo od povrede Loessora i tjt Nema veze s tim u kontekstu toga sto sam rekao. Partizan izgleda disciplinovano, s pravilno podeljenim ulogama, bez mnogo nepotrebnog filozofiranja 1
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakav potez Rogkavopoulosa. 😆 Kakav raspad ovih klošara. Pokazuju pravo lice.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Problem sa licnim greskama said: Kakav potez Rogkavopoulosa. 😆 Kakav raspad ovih klošara. Pokazuju pravo lice. Uvek su bili gadni a sada su jos gadniji. 2
Recommended Posts