Žilee Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Valensija pada. Ocekivani,realno i deluju istroseno
Žilee Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Zao mi ove Kristine,sto mora da slusa ovog Atamana na 10cm od sebe 1 3
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, Žilee said: Zao mi ove Kristine,sto mora da slusa ovog Atamana na 10cm od sebe Ode mu glas u mecosopran na sajd laaaajn
Žilee Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Pao bez Nunna kao neka poluamaterska ekipa,Ataman pojma nema sta radi covek,cas ubaci na 2 minuta Grigonisa pa Toliopulosa pa malo Rogavopulosa i niko mu opet ne valja. 1
Eddard Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ironija bi bila da večeras ova grupa građana vrati Željka na klupu... Panatinaikosa 1 4
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Žilee said: Pao bez Nunna kao neka poluamaterska ekipa,Ataman pojma nema sta radi covek,cas ubaci na 2 minuta Grigonisa pa Toliopulosa pa malo Rogavopulosa i niko mu opet ne valja. Nije samo do Nana. Mislim, veliki deo jeste ali ovde zajebava i trener sa minutazom Slukasa koji je prosle godine znao da poveze redove. Šorts nije taj kalibar.
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Losmi spremas li se da pakujes kofere iz PAO-a? 1 2
texas Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Eddard said: Ironija bi bila da večeras ova grupa građana vrati Željka na klupu... Panatinaikosa Grupa gradjana ili ne, ali meni KKP posle duze vremena izgleda smisleno. 6
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, texas said: Grupa gradjana ili ne, ali meni KKP posle duze vremena izgleda smisleno. Imaju hierarhiju. 1
Žilee Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, texas said: Grupa gradjana ili ne, ali meni KKP posle duze vremena izgleda smisleno. To svakako ,ne potcenjujem ja partizan,ali u PAO je sve krenulo nizbrdo od povrede Loessora i tjt
Volter Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Penjaroja večeras bez mana, brutalno školuje Atamana. 3 1 1
Nini3112 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Volter said: Penjaroja večeras bez mana, brutalno školuje Atamana. Zato ce i Ataman dobiti otkaz
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Comeback alert! Valencia na samo 3 razlike zaostatka!
texas Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 minutes ago, Žilee said: To svakako ,ne potcenjujem ja partizan,ali u PAO je sve krenulo nizbrdo od povrede Loessora i tjt Nema veze s tim u kontekstu toga sto sam rekao. Partizan izgleda disciplinovano, s pravilno podeljenim ulogama, bez mnogo nepotrebnog filozofiranja 1
Problem sa licnim greskama Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kakav potez Rogkavopoulosa. 😆 Kakav raspad ovih klošara. Pokazuju pravo lice.
Don Dusko Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Problem sa licnim greskama said: Kakav potez Rogkavopoulosa. 😆 Kakav raspad ovih klošara. Pokazuju pravo lice. Uvek su bili gadni a sada su jos gadniji. 2
Recommended Posts