Petkovic Miroslav97 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Sam kao duh, sa njegove pozicije. Ne možeš profesionalnom košarkašu toliko prostora da ostaviš, to je i Kalates pokazao u Čačku i sad protiv Studenata.
m0k1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago S obzirom na to da trojke sutira oko 19% u EL ove godine (ako izuzmemo meceve vs Partizana) realno je da i drugi timovi (opravdano) rizikuju sa njegovim sutem za 3p. Samo eto, vs Partizana to pogadja (7/10 u oba meca, 4/4 sinoc) 😂
Bobby Shurda Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Meni najsmešnija scena jučerašnje utakmice Furnije koji ima himara momenat na tajmautu na nekih 20ak razlike, gde drži on vakelu i priča samo mi dajte loptu i čekajte ja ću da vas nađem, i naravno oni mu daju loptu odmah posle tajmauta a on baca telefoniranu loptu u tri protivnička igrača. Edited 2 hours ago by Bobby Shurda
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odbrambena klinika Duskiste u Dubaiju. Niko ih ovako do sada nije ustopovao tamo. 1
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Koliko je Filip mekan igrac. To ga i kosta mnogo ozbiljnije karijere.
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Avramović igra ovu četvrtinu kao na drogama.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Ultra zabavna utakmica. Duškisti znatno simpatičniji. Aleksa lomi.
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Opasan je šef stanice... Kako će uskoro da ispegla ćelavog, to će biti mazohizam gledati...
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali kako kad god je gusto sudije progutaju pistaljku u reketu Dubaija a ovamo sve sviraju.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Niang mnogo maltretira Petruševa, da ne upotrebim neki grublji izraz 2
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Issey said: Evo sad pokloniše faul Edvardsu... Nije, sapleo ga Bejkon.
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Avramović igra ovu četvrtinu kao na drogama. Napunio punu kofu mleka pa sve prosuo... 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Aleksa dobar u malim kolicinama ali los u velikim. Enderson kakav prljav igrc jbt.
Recommended Posts