Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sam kao duh, sa njegove pozicije. Ne možeš profesionalnom košarkašu toliko prostora da ostaviš, to je i Kalates pokazao u Čačku i sad protiv Studenata.
m0k1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago S obzirom na to da trojke sutira oko 19% u EL ove godine (ako izuzmemo meceve vs Partizana) realno je da i drugi timovi (opravdano) rizikuju sa njegovim sutem za 3p. Samo eto, vs Partizana to pogadja (7/10 u oba meca, 4/4 sinoc) 😂
Bobby Shurda Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Meni najsmešnija scena jučerašnje utakmice Furnije koji ima himara momenat na tajmautu na nekih 20ak razlike, gde drži on vakelu i priča samo mi dajte loptu i čekajte ja ću da vas nađem, i naravno oni mu daju loptu odmah posle tajmauta a on baca telefoniranu loptu u tri protivnička igrača. Edited 1 hour ago by Bobby Shurda
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odbrambena klinika Duskiste u Dubaiju. Niko ih ovako do sada nije ustopovao tamo. 1
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Koliko je Filip mekan igrac. To ga i kosta mnogo ozbiljnije karijere.
Problem sa licnim greskama Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Avramović igra ovu četvrtinu kao na drogama.
Chaos Is Me Posted 45 minutes ago Author Posted 45 minutes ago Ultra zabavna utakmica. Duškisti znatno simpatičniji. Aleksa lomi.
Issey Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Opasan je šef stanice... Kako će uskoro da ispegla ćelavog, to će biti mazohizam gledati...
Don Dusko Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Ali kako kad god je gusto sudije progutaju pistaljku u reketu Dubaija a ovamo sve sviraju.
Chaos Is Me Posted 41 minutes ago Author Posted 41 minutes ago Niang mnogo maltretira Petruševa, da ne upotrebim neki grublji izraz 2
Volter Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Just now, Issey said: Evo sad pokloniše faul Edvardsu... Nije, sapleo ga Bejkon.
Issey Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Ma nije ga niko pipnuo. Uze ovo Duško, svaka čast...
Issey Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 18 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Avramović igra ovu četvrtinu kao na drogama. Napunio punu kofu mleka pa sve prosuo...
Don Dusko Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Aleksa dobar u malim kolicinama ali los u velikim. Enderson kakav prljav igrc jbt.
Recommended Posts