Guru Posted yesterday at 07:41 PM Posted yesterday at 07:41 PM Kakav doktor, igra čovek kao da je CP3. Perfektna kontrola i organizacija, razigrava ekipu, ne gubi lopte, šutira kada treba uz odličnu selekciju. Milina za videti. 5
Sector Posted yesterday at 07:47 PM Posted yesterday at 07:47 PM 9 minutes ago, Nini3112 said: Tu su negde,napadacki je McKinley bolji a CMM defanzivno Ma gdje bre, melem za oči nakon gledanja vučine. 1
Sector Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ovo ipak nije smjela da ispusti Baskonija. Baš nedopustivo.
Issey Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 6 minutes ago, Sector said: Utakmica decenije. Moraću da vratim celu. Ubi me ova Zvezda, pa nisam hteo da vrtim...
rodriguez Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago u dont fuck vid đabari https://flouter.net/partizan-parker-obracun-navijac-tuca/
Dzo23 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Mekinli Rajt... Nema šta, vidilo se i u Budućnosti da je evroligaški igrač. Sve radi na jako visokom nivou, pritom je klačer. Šta bi ono u Blaugrani? 😱😱 Moram vratiti danas i pogledati. Ova Barselona s Ćavijem je jedan od favorita za osvajanje. Prepuni su iskusnih i jako kvalitetnih igrača. Samo ako ih povrede zaobiđu. Za sad se odlično drže što se toga tiče. Osim Brke niko nije značajnije odsustvovao. Klajburn igra kao lud. Iznad svih očekivanja moram priznati. A Panter... Kad je oslobođen plejmejkerskih zaduženja, i kad radi samo ono što zna, ubica i najrasniji trpač u EL. 2
Gudura Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Posto sam imao neracionalnu obavezu da na Sv.Nikolu ispratim čerečenje navijackih dusa od strane nase druzine u Areni, propustio sam spektakl u Blaugrani. Jutros sam preskocio tradicionalno vracanje snimka nakon pobede, posto bih i snimak jedva ponovo preziveo, i onda natenane vratih poslednju cetvrtinu i produzetke i padoh na kolena, klicuci: EL, usrana ligo, volim te, sve ti je oprosteno🙌Kakav jebeni spektakl od utakmice i kako mi na replay bi zao Baskonije ko da su mi rod. Neverovatno sta su ispustili u drugom produzetku🫣 A sto se mene tice, ako ikad izgubim zelju da pratim ovaj sport i ligu, ovu tekmu cu vratiti na replay kao medikament😎 2
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Neverovatno samoubistvo Baskonije, žao mi Galbiatija kao brata rođenog. Punter im na kraju presudio, dobro je poznato da je on najopasniji kad nema druge opcije nego da uzima hail mary šuteve. Sa druge strane, teško će i Barsa nastaviti pobednički niz s obzirom da se na listi povređenih Shengeliji i Veselom pridružio i Clyburn. 1
fradler Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ja nešto nisam doživljavao Virtus kao konkurentnu družinu ove sezone, pa su me prilično iznenadili tokom ove beogradske avanture. Vrlo neprijatna ekipa, nikako nisu za potcenjivanje. Ovaj skoro savršen učinak kod kuće uopšte nije slučajnost, a pokazali su ove nedelje da mogu da odigraju ozbiljno i u gostima. Inače su tim koji je do sad imao najviše gostovanja (10), pa je ovih 8 pobeda sasvim korektan skor. Biće oni do kraja u plejof/plejin trci. Utegao Reponja sve kako treba, a i personel je solidno probran. Nisu to atraktivna imena - Morgan, Jallow, Pajola, Alston, Niang - ali svi rade posao. Jedino mu fali kvalitetniji centar jer se na blentavog Smailagića čovek ne može osloniti, on na momente izgleda kao centar Golden Stejta, pa na momente kao centar KK Beko Kotež i tako u krug. Najviše me fascinirala podela uloga tj. koliko je uspešno zaveo red, disciplinu i hijerharhiju, gde je sve apsolutno podređeno alfi - Edvardsu i niko nema problem s tim. Svi su spremni da riljaju kao konji da bi ovaj na kraju pokupio kajmak i ispalio svojih 20 šuteva. Čak i Vildoza igra dosta racionalno i pogledom traži Edvardsa, a na koš gleda samo iz otvorenih pozicija. Nije ni čudo što je Karsen u moru ponuda izabrao baš Virtus, Duško mu je očito obećao sve i svja, totalnu slobodu bez ikakvih kompromisa. I kad je on raspoložen (kao sinoć), jako ih je teško pobediti. Posebno mi se krakati Alston dojmio kao ekstremno zahvalan igrač. Pegla odbranu, skače i ne troši mnogo lopti, a ovo što šutne maltene ne promašuje. Nešto mu Duško nije verovao na početku sezone, ali u poslednje vreme ima stabilnu minutažu i isporučuje odlične partije. Čovek ima 20/30 za 3 na poslednjih 10 utakmica, ne pamtim kad sam to video. Skoro 70%. 15
srlepajce Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Lepo je videti posvecenost kojom prilazi Dusko (u 69.god.) svakoj ekipi koju preuzme, i kako brzo svakoj doda nesto svoje. Pojma nemam, ja da imam tako nekog bilo bi me sramota da se vucem ko prebijena macka. Gledajuci sinoc komsije a i posle Zeljkovog otkaza prvo mi je on pao na pamet i kako bih voleo videti samo jedan trening sa onim mlohavcima Edited 8 hours ago by srlepajce 2
drperce Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Odlican trener, seljak i zestoko mi ide na kurac = sledeci trener KKP 1 5
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Stvarno bi mogao kod komšija. Bolje rešenje od Penjaroje, rekao bih. 1
Eddard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 17 minutes ago, drperce said: Odlican trener, seljak i zestoko mi ide na kurac = sledeci trener KKP Što seljak? Meni baš gospodin čovek.
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Negde sam procitao da su razlog privatni problemi Sad ko zna
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Raspada mu se ekipa na gostovanjima. Najgori su gost u EL drugu godinu zaredom. Realno je bilo da dobije pedalu.
Milko Miller Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Herbert već nije mogao da vodi Bajern na nekoliko utakmica ove sezone. Rekao bih da mu je u ovoj fazi karijere i života najbolje da bude samo selektor Kanade. A Bajern će sada na kraju godine napustiti i Pesic (dobro to se već znalo i pre početka sezone), tako da mislim da u ovoj sezoni nema više nekih ambicija u Evroligi.
drperce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 45 minutes ago, Eddard said: Što seljak? Meni baš gospodin čovek. Uhh protiv Bajerna prosle sezone ispao zesci dzukac na kraju utakmice A i kao selektor Nemacke je bio ljomber 1 1 1
GameChanger Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Trinki svakako figurira kao prva opcija svakome kome fali trener, al on em nije jeftin em sigurno vidi sebe u boljim klubovima od recimo Zalgirisa. Meni bi bilo drago da vidim Deju nazad u Minhenu, sto nije nerealno buduci da je Pesic jos uvek tu. Podcenjuje se ta njegova kampanja tamo a bila je vrlo korektna u el i trofejna u nemackoj. Sada su mu opet tu i Luca i Jovke, a i on je dosta iskusniji kada je inozemstvo u pitanju. 3
Recommended Posts