Guru Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kakav doktor, igra čovek kao da je CP3. Perfektna kontrola i organizacija, razigrava ekipu, ne gubi lopte, šutira kada treba uz odličnu selekciju. Milina za videti. 2
Sector Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 9 minutes ago, Nini3112 said: Tu su negde,napadacki je McKinley bolji a CMM defanzivno Ma gdje bre, melem za oči nakon gledanja vučine. 1
Sector Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ovo ipak nije smjela da ispusti Baskonija. Baš nedopustivo.
Issey Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 6 minutes ago, Sector said: Utakmica decenije. Moraću da vratim celu. Ubi me ova Zvezda, pa nisam hteo da vrtim...
rodriguez Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago u dont fuck vid đabari https://flouter.net/partizan-parker-obracun-navijac-tuca/
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mekinli Rajt... Nema šta, vidilo se i u Budućnosti da je evroligaški igrač. Sve radi na jako visokom nivou, pritom je klačer. Šta bi ono u Blaugrani? 😱😱 Moram vratiti danas i pogledati. Ova Barselona s Ćavijem je jedan od favorita za osvajanje. Prepuni su iskusnih i jako kvalitetnih igrača. Samo ako ih povrede zaobiđu. Za sad se odlično drže što se toga tiče. Osim Brke niko nije značajnije odsustvovao. Klajburn igra kao lud. Iznad svih očekivanja moram priznati. A Panter... Kad je oslobođen plejmejkerskih zaduženja, i kad radi samo ono što zna, ubica i najrasniji trpač u EL. 2
Gudura Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Posto sam imao neracionalnu obavezu da na Sv.Nikolu ispratim čerečenje navijackih dusa od strane nase druzine u Areni, propustio sam spektakl u Blaugrani. Jutros sam preskocio tradicionalno vracanje snimka nakon pobede, posto bih i snimak jedva ponovo preziveo, i onda natenane vratih poslednju cetvrtinu i produzetke i padoh na kolena, klicuci: EL, usrana ligo, volim te, sve ti je oprosteno🙌Kakav jebeni spektakl od utakmice i kako mi na replay bi zao Baskonije ko da su mi rod. Neverovatno sta su ispustili u drugom produzetku🫣 A sto se mene tice, ako ikad izgubim zelju da pratim ovaj sport i ligu, ovu tekmu cu vratiti na replay kao medikament😎 2
Chaos Is Me Posted 35 minutes ago Author Posted 35 minutes ago Neverovatno samoubistvo Baskonije, žao mi Galbiatija kao brata rođenog. Punter im na kraju presudio, dobro je poznato da je on najopasniji kad nema druge opcije nego da uzima hail mary šuteve. Sa druge strane, teško će i Barsa nastaviti pobednički niz s obzirom da se na listi povređenih Shengeliji i Veselom pridružio i Clyburn. 1
fradler Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Ja nešto nisam doživljavao Virtus kao konkurentnu družinu ove sezone, pa su me prilično iznenadili tokom ove beogradske avanture. Vrlo neprijatna ekipa, nikako nisu za potcenjivanje. Ovaj skoro savršen učinak kod kuće uopšte nije slučajnost, a pokazali su ove nedelje da mogu da odigraju ozbiljno i u gostima. Inače su tim koji je do sad imao najviše gostovanja (10), pa je ovih 8 pobeda sasvim korektan skor. Biće oni do kraja u plejof/plejin trci. Utegao Reponja sve kako treba, a i personel je solidno probran. Nisu to atraktivna imena - Morgan, Jallow, Pajola, Alston, Niang - ali svi rade posao. Jedino mu fali kvalitetniji centar jer se na blentavog Smailagića čovek ne može osloniti, on na momente izgleda kao centar Golden Stejta, pa na momente kao centar KK Beko Kotež i tako u krug. Najviše me fascinirala podela uloga tj. koliko je uspešno zaveo red, disciplinu i hijerharhiju, gde je sve apsolutno podređeno alfi - Edvardsu i niko nema problem s tim. Svi su spremni da riljaju kao konji da bi ovaj na kraju pokupio kajmak i ispalio svojih 20 šuteva. Čak i Vildoza igra dosta racionalno i pogledom traži Edvardsa, a na koš gleda samo iz otvorenih pozicija. Nije ni čudo što je Karsen u moru ponuda izabrao baš Virtus, Duško mu je očito obećao sve i svja, totalnu slobodu bez ikakvih kompromisa. I kad je on raspoložen (kao sinoć), jako ih je teško pobediti. Posebno mi se krakati Alston dojmio kao ekstremno zahvalan igrač. Pegla odbranu, skače i ne troši mnogo lopti, a ovo što šutne maltene ne promašuje. Nešto mu Duško nije verovao na početku sezone, ali u poslednje vreme ima stabilnu minutažu i isporučuje odlične partije. Čovek ima 20/30 za 3 na poslednjih 10 utakmica, ne pamtim kad sam to video. Skoro 70%. 1
Recommended Posts