Problem sa licnim greskama Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Hapoel je mnogo bolji nego sto sam ocekivao. Ipak ocekujem da ne odu na F4. Ali su dosta zajebani. Mnogo su cvrsci nego sto bi roster rekao. Igraju taj Itoudis wild style i odlicno im se uklapa bekovska linija u to. Plus druga petorka im ponekad deluje bolje od prve. Stvarno super ekipa.
Chaos Is Me Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago Pa ne najbolje da daju loptu u ruke Krameru i Felizu. 🙂 Procida apsolutno nema kvalitet za klub poput Reala, trebalo je da ode u Virtus ili Baskoniju, pa i tamo bi bio role player. Ja mislim da bi Real trebalo polako da pravi tranziciju sa Campazza na Maledona kao glavnog beka i to je jedino što zameram Scariolu, premalo Maledona.
Sector Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Dobar je Hapoel ali su privilegovani na gostovanjima, igraju uglavnom u neutralnim halama i bez domaće publike. Mislim svakako bi bili pri vrhu sa ovakvim rosterom ali bi vjerovatno bila koja pobjeda manje. 2
MrTwister Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 hours ago, Chaos Is Me said: Pa ne najbolje da daju loptu u ruke Krameru i Felizu. 🙂 Procida apsolutno nema kvalitet za klub poput Reala, trebalo je da ode u Virtus ili Baskoniju, pa i tamo bi bio role player. Ja mislim da bi Real trebalo polako da pravi tranziciju sa Campazza na Maledona kao glavnog beka i to je jedino što zameram Scariolu, premalo Maledona. Najgore je sto ni ovi nemaju, nit su nesto bolji izbor od ostalih. Al kad su se vec zarobili sa njima mogli su ih bar u neke manje uloge skloniti a da odrade to sto velis, promociju Maledona u novog lead beka. Al dje pored ove dvojice, ljudi igraju neku svoju kosarku dje je lopta non stop kod Kampaca i odbija da bilo kome doda bez Decku ili onda on uzme da nesto petlja i uzme neki divlji sut ili uvali pred kraj napada vruc krompir nekom drugom. Na to se svode napadi Reala jer ni mrcenog Maledona ne moze posle one povrede iz koje je izasao ne moze da zapadne, da malo on proba da igra na lopti obzirom da niko nece, pa ni Scariolo da rece Facundu smanji dozivljaj druze, sutiras 35% iz igre i career low u svim kategorijama. Pusti nekog drugog da proba. Imas tog Tavaresa na centru, Okeke, Lyles, Maledon osnova nek proba da sa tim nesto se ucini, a ne sa ovim kancerima.
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kezonja je najveci problem Reala. Blamantno je sa kakvim nadmenim stavom igra, a brojke nikad losije. Bukvalno urnise svaki momentum ekipe nerezonskim resenjima. Cini mi se kao i da vodi neki licni rat i da oseca ogroman pritisak da se pokaze kao alfa muzjak s obzirom da Lyles igrao kao MVP kandidat i da je neupitno najbolji igrac ovog tima. Morace Scariolo da nadje nacin da to ishendluje i naravno da poveca minutazu Madelona naustrb Campazza. btw, Milano veceras bez Gudurica, Ledaya, Shieldsa i Lorenza. Mozda ovi klocovi iz Villeurbannea mogu malo da zakuvaju...
nunilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Evans se povredio opet, neverovatno koliko nesrece za ovog momka.
Estrella Roja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Volter said: Pa da li je moguće, opet se povredi Evans. Neverovatno, posle 2 minuta igre
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, nunilo said: Evans se povredio opet, neverovatno koliko nesrece za ovog momka. A nije bio ni 2 minuta na terenu jbt valjda nije ozbiljno mada nisam optimistican jer su ga saigraci pridrzavali....
Thor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Neverovatno da se Evans opet povredio, mislim da ne postoji sport, takmicenje ili liga, gde se u prvih 10 kola povredi ovoliko veliki broj igrača.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sta se dešava? Posle minut na parketu, maltene bez kontakta, opet teška povreda. Jezivo zaista. U dvorani mira i prijateljstva svi su u šoku...
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Thor said: Asvel bi u ovom sastavu tesko prošao i grupu u Evrokupu. A i Milano užas je, fali i mnogo igraca ipak.
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Milina je ovo u pireju. Samo rokajte. 1
Shunsuke Nakamura Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Kakav je krš Gebrijel. Čovjek u život nije odigrao korektan meč.
Miki28 Lakers in 5 Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Gabriel ala Plavsic. Jujuju Just now, Shunsuke Nakamura said: Kakav je krš Gebrijel. Čovjek u život nije odigrao korektan meč. Zaista uzasan. Lik se kao nesto trudi a veze nema. Nit umije blok postaviti, niti finisirati oko obruca a to da zastiti obruc je misaona imenica
Recommended Posts