Nini3112 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Olimpijakos bas tuzan spolja,ne znam koliko mogu tako,meni su oni ove sezone bas losi,Dorsi ne moze sve sam 1
Knipex Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ja sam tek drugi put gledao Hapoel ove sezone i mogu reći da mi se sviđa kako su složeni. Svi visoki, fizikalni, spolja odlični šuteri, centri vrhunski skakači. Mislim da uopšte nije anomalija dosadašnji skor i očekujem da ostanu u vrhu, odnosno u prvih 6 do plej ofa.
Wingwalker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Ovaj vapaj trenera za neimanje još 4-5 miliona za jednog igrača na već istorijski rekordan roster kluba je vala baš 2 mač. ...a sve uz dramatičnu koreografiju kršenja ruku. Takva tura majstore...svako jaše šta doveo. Edited 8 hours ago by Wingwalker 4 1
aleksa7 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Искритиковао сам обе екипе недавно и мислим и даље да нису ни близу плејоф нивоа, али неко вечерас мора победити између Бајерна и Виртуса, па ме занима да ли ико од вас сматра да није у стању домаћин да овери победу, макар и са један разлике. Већина готивимо Душка и добар део нас не цени гордост Гордија, али ако емоције остану по страни, да ли је популарно мишљење да је Бајерн вечерас јасан фаворит? Предобар ми је пласман на Фантазију да бих сад грешио на избору тренера, па тражим мишљење стручног панела јер је Херберт екстремно јефтин и дозвољава ми да идеално потрошим буџет на играче. Надам се да је у реду поставити ово питање овде...? 😃
zemljoradnik Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 minutes ago, aleksa7 said: Искритиковао сам обе екипе недавно и мислим и даље да нису ни близу плејоф нивоа, али неко вечерас мора победити између Бајерна и Виртуса, па ме занима да ли ико од вас сматра да није у стању домаћин да овери победу, макар и са један разлике. Већина готивимо Душка и добар део нас не цени гордост Гордија, али ако емоције остану по страни, да ли је популарно мишљење да је Бајерн вечерас јасан фаворит? Предобар ми је пласман на Фантазију да бих сад грешио на избору тренера, па тражим мишљење стручног панела јер је Херберт екстремно јефтин и дозвољава ми да идеално потрошим буџет на играче. Надам се да је у реду поставити ово питање овде...? 😃 Šta fantazi kaže, jel Žeimir najskuplji trener? 😎 3
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, Wingwalker said: Ovaj vapaj trenera za neimanje još 4-5 miliona za jednog igrača na već istorijski rekordan roster kluba je vala baš 2 mač. ...a sve uz dramatičnu koreografiju kršenja ruku. Takva tura majstore...svako jaše šta doveo. To i takvo pravdanje i kukanje od strane bilo kog trenera mi oduvek bilo degutantno. Brate, svi imaju muke, probleme sa povredama, uigravanjem, doselekcijom... bas je trulo tako kukati. Na kraju krajeva, osim Asvela ja ne vidim jeftin tim u ovoj Evroligi. Svi imaju sasvim dovoljne budžete da, ako imaju malo mozga, skroje funkcionalan tim. U košarci razlika između igrača od 5 miliona i onog od 2 miliona je uglavnom u reputaciji. Niti je garancija da će ti taj od 5 doneti rezultat niti da ovaj od 2 neće. 2 1
Wingwalker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 1 hour ago, JPM said: To i takvo pravdanje i kukanje od strane bilo kog trenera mi oduvek bilo degutantno. Brate, svi imaju muke, probleme sa povredama, uigravanjem, doselekcijom... bas je trulo tako kukati. Na kraju krajeva, osim Asvela ja ne vidim jeftin tim u ovoj Evroligi. Svi imaju sasvim dovoljne budžete da, ako imaju malo mozga, skroje funkcionalan tim. U košarci razlika između igrača od 5 miliona i onog od 2 miliona je uglavnom u reputaciji. Niti je garancija da će ti taj od 5 doneti rezultat niti da ovaj od 2 neće. Ne uvek ali po navedenoj cifri verovatno je mislio na najskupljeg EL igrača koji im je sinoć dao samo 10 poena uz 3 asista i 0-6 za tri. Ali moguće je da i taj od 2 miliona bude precenjen ili čak promašaj..kao Parker do sada ili Šabaz onomad. Deluje da nakon ispadanja Karlika iz rotacije Želimir baš zbog Džabonijeve igre ne spava jer nema plan B kao ni bekap pleja. Tim je Karliku dat na tacni kao i zadnje sezone Panteru. Edited 5 hours ago by Wingwalker 1
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislim da su oba BG tima otprilike svoj na svome što se dosadašnjih utakmica tiče... Partizanu je fejl jedino Pariz, ovo što su morali da dobiju su dobili, a Real, Hapoel i Dubai u gostima i nisu baš mesta gde može da se očekuje sigurna pobeda. Zvezda je kiksnula u prva dva kola protiv Milana i Bajerna, ali su nadoknadili sa Fenerom i Realom, ostalo je bilo pod must win, ako se hoće nešto više... Razlika je u igri, Zvezda deluje bolje na terenu, pa je utisak o njoj pozitivniji. Delujemo bolje od odlaska Grka, sa smislenom igrom i pored velikog broja povreda, dok se Partizan još traži (usput, Karlikova povreda kao glavnog igrača tima je baš veliki udarac)... Videćemo kako će biti u narednim mečevima, tek je početak i ništa još ne mora da znači... niti je vreme za euforiju niti za depresiju...
Recommended Posts