Elevator Operater Posted Tuesday at 06:32 PM Posted Tuesday at 06:32 PM Just now, Don Dusko said: Fener se zestoko raspada na startu. Unistili ste ih mentalno. Odlicna kosarka u Areni. Mnogo bi zajebana Zvezda bila u ful rosteru.
realno *w Posted Tuesday at 06:36 PM Posted Tuesday at 06:36 PM Onda su ih uništili unapred za ceo početak EL 😄 Realno oni od starta EL igraju sranje košarku, jedina pobeda Pariz kući, što baš nije neko dostignuće. Razumem da nisu kompletni, ali ovo je baš tragično.
Shonewizard Posted Tuesday at 06:42 PM Posted Tuesday at 06:42 PM Kad je Yago postao ovoliko nemoćan igrač u EL? Znale su se njegove mane i prije, ali mi je uvijek djelovalo da ipak ima nešto da ponudi na ovom nivou. Ovo je sad baš pretanko. I da, znam da rizikujem pisanjem da baš on odluči neki derbi u sezoni 😄 1
Don Dusko Posted Tuesday at 06:43 PM Posted Tuesday at 06:43 PM Just now, Shonewizard said: Kad je Yago postao ovoliko nemoćan igrač u EL? Znale su se njegove mane i prije, ali mi je uvijek djelovalo da ipak ima nešto da ponudi na ovom nivou. Ovo je sad baš pretanko. I da, znam da rizikujem pisanjem da baš on odluči neki derbi u sezoni 😄 Pa ima toga sto je tanak i sto je ubacen zbog povreda.Jbg.
Sector Posted Tuesday at 06:56 PM Posted Tuesday at 06:56 PM Rasturi ih moćni Kabengele. Inače Dubai je poslije CZ najviše pogođen povredama.
realno *w Posted Tuesday at 07:16 PM Posted Tuesday at 07:16 PM Osećaj da Fener nije odbranio nijedan napad. I kad odbrane, ne skaču. Na sve to, imaju 17-2 za tri.
Grobarcina1992 Posted Tuesday at 07:19 PM Posted Tuesday at 07:19 PM Arturs Zagars je najveća ojebina od igrača. 1
Losmi17 Posted Tuesday at 07:21 PM Posted Tuesday at 07:21 PM Ozbiljno perfidno sudjenje u areni. Svaka 50 50 je zelena. Koji ne blistaju danas bas. 1
realno *w Posted Tuesday at 07:40 PM Posted Tuesday at 07:40 PM Efes odličan u Pireju, mada je i dalje utisak da će ih slomiti Oly.
Sector Posted Tuesday at 07:43 PM Posted Tuesday at 07:43 PM Loyd baš loš večeras, fali im on za pobjedu. Ništa da ubaci.
realno *w Posted Tuesday at 07:44 PM Posted Tuesday at 07:44 PM 1 minute ago, Sector said: Loyd baš loš večeras, fali im on za pobjedu. Ništa da ubaci. Da, neverovatno ciglarenje iz dobrih pozicija.
Sharp Posted Tuesday at 07:44 PM Posted Tuesday at 07:44 PM Smrt, porezi, Maodo Lo postaje Steph Curry protiv Zvezde 9 1
Papanikolesku Posted Tuesday at 07:54 PM Posted Tuesday at 07:54 PM Suđenje u Areni klasično domaćinsko, ali za Žalgiris. Ništa kriminalno, ali jebuckanje na sitno da te utera u nervozu. Zvezda grebe za pobedu. 8
Elevator Operater Posted Tuesday at 07:58 PM Posted Tuesday at 07:58 PM Zvezda raskrinkava Zalgiris. Pokazna vezba kako sa njima (steta sto mi nemamo ovaj nivo odbrane).
aleksandar2806 Posted Tuesday at 08:00 PM Posted Tuesday at 08:00 PM Just now, Elevator Operater said: Zvezda raskrinkava Zalgiris. Pokazna vezba kako sa njima (steta sto mi nemamo ovaj nivo odbrane). Pa mi manje vise dobro igramo protiv Zalgirisa
Papanikolesku Posted Tuesday at 08:00 PM Posted Tuesday at 08:00 PM Nwora porobio na obe strane parketa 4
Elevator Operater Posted Tuesday at 08:01 PM Posted Tuesday at 08:01 PM Just now, aleksandar2806 said: Pa mi manje vise dobro igramo protiv Zalgirisa Druge ekipe, nova sezona. Jeste 5-1 ali nista to ne znaci
wrach Posted Tuesday at 08:02 PM Posted Tuesday at 08:02 PM Just now, Elevator Operater said: Druge ekipe, nova sezona. Jeste 5-1 ali nista to ne znaci Istina, valjalo bi malo pesimizma unapred, za svaki slucaj : )
Elevator Operater Posted Tuesday at 08:04 PM Posted Tuesday at 08:04 PM 1 minute ago, wrach said: Istina, valjalo bi malo pesimizma unapred, za svaki slucaj : ) O cemu li ti pricas? Rekao sam da skor iz ranijih sezona ne znaci nista za ovu. Kakav pesimizam?
wrach Posted Tuesday at 08:05 PM Posted Tuesday at 08:05 PM Just now, Elevator Operater said: O cemu li ti pricas? Rekao sam da skor iz ranijih sezona ne znaci nista za ovu. Kakav pesimizam? Relax. Evo npr vapaj sto mi nemamo odbranu kao Zvezda.
Sharp Posted Tuesday at 08:06 PM Posted Tuesday at 08:06 PM Ozbiljan takeover Nwore u 4/4. Alal vera. Ozljeda Rivera bi se za Zvezdu mogla pokazati kao blessing in disguise, Motijeunas i s 35 god na leđima je puno ozbiljniji centar od njega. 5 1
Elevator Operater Posted Tuesday at 08:06 PM Posted Tuesday at 08:06 PM Just now, wrach said: Relax. Evo npr vapaj sto mi nemamo odbranu kao Zvezda. Jel imamo?
Recommended Posts