Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gorece u Zalgirio areni ove godine. Jedva cekam prvi domacinski mec. Zaokruzena ekipa, bez rupa. Gde si Goldi?
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svaka cast front office Zalgirisa koji je skuvao mocan i balansiran roster sa ni pribliznom velikim budzetom kao najbogatiji klubovi. Ako zdravlje posluzi glavne igrace, playoff je realna spika. 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da ce tek sad Spanulis videti koji je luksuz bilo imati Lojda sad kad mu je Nedara 5 bek.
Igor_ Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Igra Zalgiris odlicno ali imaju i odlicno sudjenje svaka 50-50% je otisla na njihovu stranu. 1
Čvarkov Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 36 minutes ago, Losmi17 said: Gorece u Zalgirio areni ove godine. Jedva cekam prvi domacinski mec. Zaokruzena ekipa, bez rupa. Gde si Goldi? Možda ispred dvorane, najvernijitm navijači Žalgirisa najavili su bojkot zbog neslaganja sa upravom, neće biti organizovanog navijanja, već će svoje nezadovoljstvo iskazati ispred hale. Kažu da nezadovoljstvo traje godinama, a kap koja je prelila čašu je potpis Tubelisa iz rivalskog Ritasajoš jedan tm. Sve mi ovo nešto poznato. 1
Losmi17 Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Popustice oni. Cak i da ne dodju hardkor navijaci, napunice se Zalgirio arena.
Sector Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Ko li je mogao da pretpostavi da će NWG i Wright biti vrhunska pojačanja za Žalgiris. Baš iznenađenje. 1 1 1
Sector Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Kasno Monaco proigrao. Nedara i Mirota kao omekšivač za veš u Monacu.
Utopista Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Bravo Zeleni! Odlično kolo, šteta samo za Baskoniju, pa i za Bajern, ali dobro ne može naravno 6 od 6, posebno kada ste uglavnom autsajderi.... Idemo sutra dalje! 👊 !
Ne sam Safete Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago 1 minute ago, Gandalff said: Da l' je realno šta je sad pogodio Hifi.. 😮 Nemoguce 1
Recommended Posts