Sinnerman Posted yesterday at 07:59 PM Posted yesterday at 07:59 PM Sezona nam je kao ovaj flouter Batlera. Tako blizu, a tako daleko. 1
suptil Posted yesterday at 07:59 PM Posted yesterday at 07:59 PM Pa dobro Batler jel te nije zao kako nas upropasti! 😞
suptil Posted yesterday at 08:00 PM Posted yesterday at 08:00 PM Pa dobro Batler jel te nije zao kako nas upropasti! 😞
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 08:00 PM Posted yesterday at 08:00 PM 3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ajdeeee bree Sto to sebi radis? 4
Dzo23 Posted yesterday at 08:01 PM Posted yesterday at 08:01 PM Jbg, imaju velikog majstora Jonesa...Mi imamo Jared dzi liga Batlera.
Žilee Posted yesterday at 08:01 PM Posted yesterday at 08:01 PM Batler od heroja sezone do tragicara iste. Karlik pokazao kako se igra zavrsnica jedne ovakve utakmice 2
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 08:01 PM Posted yesterday at 08:01 PM Imas Calathesa koji prima loptu i ne fauliras. Nevjerovatno 1
K.Dot Posted yesterday at 08:01 PM Posted yesterday at 08:01 PM Šta mislite, da li Sale zaslužuje da ostane na klupi i sledeće sezone? 1
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 08:02 PM Posted yesterday at 08:02 PM (edited) 10 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ajdeeee bree .... Edited yesterday at 08:06 PM by DijametralnoSuprotan
Zadnji vezni Posted yesterday at 08:02 PM Posted yesterday at 08:02 PM Koliko mi pojma nemamo1!!!! TRpaj ovu neznalicu na klupi! 1
Boaće Posted yesterday at 08:02 PM Posted yesterday at 08:02 PM Just now, K.Dot said: Šta mislite, da li Sale zaslužuje da ostane na klupi i sledeće sezone? Ne zasluzuje ni do kraja ove. 2 1
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 08:02 PM Posted yesterday at 08:02 PM Opaaa crta se akcija. To je lopta za Partizan
Sinnerman Posted yesterday at 08:02 PM Posted yesterday at 08:02 PM Epski raspad kojem kumuju najbolji navijači na svetu koji ubacuju velike količine upaljača u teren, kao znak podrške osobama koje se bore protiv kancera pluća.
Žilee Posted yesterday at 08:03 PM Posted yesterday at 08:03 PM Mi cemo igrati plej in u to ne sumnjam ali iz ove utakmice sam zakljucio da mi ni tu nema sta da trazimo i da cemo opet plej of gledati bez nas. 1 3
Cavani Posted yesterday at 08:04 PM Posted yesterday at 08:04 PM Mekintajer Batleru objasnjava razliku izmedju muskarca i deckica. 4 1
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 08:05 PM Posted yesterday at 08:05 PM 3 minutes ago, Dzo23 said: Jbg, imaju velikog majstora Jonesa...Mi imamo Jared dzi liga Batlera. Mi imamo CMM koji je sve dao u poslednjoj, ne znam sto njih ne uporedjujes?
Filbi Posted yesterday at 08:05 PM Posted yesterday at 08:05 PM Evo marš na Drinu ako ovo ne trgne momke ja ne znam 3
suptil Posted yesterday at 08:05 PM Posted yesterday at 08:05 PM 1 minute ago, Žilee said: Mi cemo igrati plej in u to ne sumnjam ali iz ove utakmice sam zakljucio da mi ni tu nema sta da trazimo i da cemo opet plej of gledati bez nas. Ima da nas Pariz oljusti ko bananu ako igramo ko banana. A veceras smo bas takvi. Bez integriteta i karaktera uglavnom. 2
HAMMER Posted yesterday at 08:06 PM Posted yesterday at 08:06 PM necemo moci da ispariramo enbea ligaskim ponudama za batlera. 2
srlepajce Posted yesterday at 08:07 PM Posted yesterday at 08:07 PM Meni najvise i zao Kodija iz ove grupe gradjana Rilja za sve pare 4
Sinnerman Posted yesterday at 08:07 PM Posted yesterday at 08:07 PM Piči Marš na Drinu sa razglasa, a nama jedini igra nešto Bugarin ☠️ 1 1
K.Dot Posted yesterday at 08:09 PM Posted yesterday at 08:09 PM Nije mi žao nijednog igrača, niti trenera, primaju milione za ovo što rade. Mogli su da se bave nekim drugim poslom i da uživaju.
mister-no Posted yesterday at 08:09 PM Posted yesterday at 08:09 PM Sfero vrati se sve ti je oprošteno 2
Recommended Posts