Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Djulovic jako interesantan prospekt. Gledajuci mu procente, valjalo bi za njega da poradi na sutu za tri. Iskreno, uopste nisam fan ove all star kosarke,sramotni smo u odbrani 3
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Skok ne postoji... A ni odbrana... Mora ovo da se dobije... 1
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Defanzivno izgledamo sramno vec duzi vremenski period,ovi neki faulovi u bonusu su bas zabrinjavajuci.
Сандро Лаки Ђентиле Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Где је нестао Бугарин, Јаго има минуте као да му је Звезда тетковина? 1
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Guru said: Možda kada bi se košarka igrala samo u napadu. Na napad sam i mislio. Odbranu retko pipa.
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kad živiš i umireš od Jaga, onda je i Mega veliki zalogaj... 1
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ma iako izgubimo nista specijalno,mene ova odbrana zabrinjava.
Guru Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, srlepajce said: Koliko iritira ovo davljenje lopte Jaga Ne, nego će Dobrić da kreira iz driblinga. Zašto se igra sa jednim ball handlerom to je pitanje za trenera 6
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kako je Saša ubio momentum ekipe, nevjerovatno...Vadi Batlera kad je u naletu i drzi besmislenog Davidovca, Miljenovica, Dobrica na parketu. A vec ne igraju Moneke, Bolomboy, Nwora, pritom i Kodi kao da ne igra. Kakvo potcijenjivanje protivnika. Od čega čuvas Batlera majstore? 1
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Žilee said: Ma iako izgubimo nista specijalno,mene ova odbrana zabrinjava. Mi ne pipamo odbranu već mesec dana, ništa novo.
Saxon01 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bruka i sramota svakoj pojedinca. Sramite se pa makar bila i prijateljska utakmica!! 107 poena primljenih!!! Ovo je za udaranje po dzepu! 1
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Svaka cast Megi ali ovo na kraju je razocaravajuce,kakav mentalitet.
Shunsuke Nakamura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zašto je Kodi nestao sa terena u drugom poluvremenu?
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Dzo23 said: Bogoljube pičketino raspala Dobro je sine i neka je zakuca ja ne znam sta se bune? Ko gubi ima prava da se ljuti kraj price
Don Dusko Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Just now, Saxon01 said: Bruka i sramota svakoj pojedinca. Sramite se pa makar bila i prijateljska utakmica!! 107 poena primljenih!!! Ovo je za udaranje po dzepu! Jaoj udaranje po dzepu sto smo u ABA ligi izgubili. 1
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jeo g Obra i vratilo mu se... Sad nek opet bude samokritičan... 1
Guru Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Jaoj udaranje po dzepu sto smo u ABA ligi izgubili. Da, udaranje po džepu jer su plaćeni da igraju sve utakmice, a ne samo EL. Ako im se ne igra ABA neka istupe iz takmičenja, bolje nego da se svako malo blamiraju protiv ovakvih protivnika. 2
Recommended Posts