DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sad kad je gotovo nerviranje za Novaka da se nastavi za kkcz
3x3cz Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago ...mater coravu, kao da igramo protiv LA pa moramo se boriti za loptu, tražiti 639 celendza.
rodriguez Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bemti, na terenu petorka kao da igramo sa Realom a ne ovima
Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Buka ovako ako nastavi da igra biće najbolji centar Evrolige. 😅
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kakav repertoar u napadu i kakva forma Izundua.
propolis Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Lepa asistencija Batlera i svaku tekmu je sve bolji u tom segmentu igre.
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne kontam zasto izvede Batlera i ubaci Miljenovica. Nije mi jasno...evo i Davidovca
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 18 minutes ago, Guru said: Miljenović iznuđuje bacanja u ABA kao SGA, za 10 minuta u igri ih je već 6 izveo. Davidovac stvarno izgleda i igra kao 45-ogodišnjak, sramota za profesionalnog košarkaša da ima ovakvo telo i da je ovako spor, trom i lenj. Još mu je ovo contract year, ne znam da li zaista misli da će ovakvim igrama i odnosom dobiti novi ugovor. Hoće, ali u FMPu...
Webad Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Deki ni ruku da digne na sutu za tri 😂 nadam se rastanku na kraju sezone 1
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Je l može Motiejunas bacanja sa trojke da šutira?? 1
Teleći sač Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Svidja mi se Jagovo samopouzdanje. Zaleti se on na najviseg bez imalo pardona. Tako sam i ja u 36. godini, procelav i sa stomakom uspeo da smotam 9 godina mladju, 5 cm visu i 5 klasa iznad mene zensku osobu. 1 3 1
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nikako da rešimo ovo, bar 6 puta sam pomislio da smo prelomili, ali eto ih očas posla opet na 4-6 razlike.
Shunsuke Nakamura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Užasne reakcije Izundua u odbrani. Sad se zaliječe da pomogne Kaliniću, bez potrebe. 1
Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da li postoji ekipa u Evropi koja nam neće dati 90+ poena? 2
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, Teleći sač said: Svidja mi se Jagovo samopouzdanje. Zaleti se on na najviseg bez imalo pardona. Tako sam i ja u 36. godini, procelav i sa stomakom uspeo da smotam 9 godina mladju, 5 cm visu i 5 klasa iznad mene zensku osobu. Zameni 9 godina mladju sa KKCZ i zvucis kao Davidovac 1
Guru Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 29 minutes ago, Čočo said: Buka ovako ako nastavi da igra biće najbolji centar Evrolige. 😅 Možda kada bi se košarka igrala samo u napadu. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Izgubice ovo Obradovic. Nije ovo Kk Obradović. Pobediće ovo Zvezda!
Recommended Posts