rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne verujem da je KKCZ dovela Batlera za ove ulaze intenziteta deteta koje nije doručkovalo
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mi smo se ladno usrali u svojoj dvorani. Nemam drugo objašnjenje za ovo. 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Не може се ово овако добити са овим брејнфартовима јебига 1
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakve gluposti radimo u zavrsnicama cetvrtina za nepoverovati. Uzasni smo.
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne zna se ko je gori Moneke ili Kalinic. All in na zadnju cetvrtinu. Idemo!!!
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja ne mogu ovu Barsu, mnogo gadna ekipa. A Obradović spremio utakmicu, zajebalo vek. 1
vladi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moneke zasluzio u svlačionicu da ode za ovaj bezobrazluk, sta je Sasi večeras???
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kalinic mi opasno ide na onu stvar veceras Sto ne izvede aut ludaku? 1
HAMMER Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago retko neinteligentna grupa kosarkasa. bas bas nizak kosarkaski iq... 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 sekundi do kraja, Moneke dobina loptu da je vodi. Sjajno 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ajmo sada, da preuzmemo ovu utakmicu. Dosta zajebavanja!
Recommended Posts