Thor Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sreca Fićku sve sviraju od kad prešao u Pumpaj....vise faulova mu dunuli vcrs, nego za polusezonu prosle godine
Zadnji vezni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Smešni su neki faulovi koje nam sviraju . Daj bre neka neko isprovocira ovog Filipa. 1
Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Izundu jako gotivna glava. U budućnosti ga vidim još boljeg. Neobično mi da nemamo drugog centra zbog kog mi pada mrak na oči i skače pritisak.
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Cima ustaje i poskakuje na svaki napad tako da nije verovatno nista strasno
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, srlepajce said: Cima ustaje i poskakuje na svaki napad tako da nije verovatno nista strasno Heh... Znamo kako to kod nas ide. 1
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jbt za svaku jebenu stvar mora teorija zavere. Jeste, poveli smo Čimu povređenog u Dubai da leti 10+ sati. Očigledno se povredio na zagrevanju. A i da se povredio u avionu dok je ispijao šampanjac, sigurno neće da jave Jurici koji je spremao celu odbranu prema Čimi. Vezali smo 7 pobeda, povredi se još jedan igrač i to najbolji, a kuka se kako igra ek postava. Pa u pm više i ja sam debil što otvaram live temu. 9
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Mnogo je bolji fit CMM na Bejkonu nego Kalina. Bkv ga nijednom nije odbranio. 1-4 bacanja Motejunasa jbte ...ne vredi. Edited 3 hours ago by DijametralnoSuprotan 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 1 minute ago, Čvarkov said: Jbt za svaku jebenu stvar mora teorija zavere. Jeste, poveli smo Čimu povređenog u Dubai da leti 10+ sati. Očigledno se povredio na zagrevanju. A i da se povredio u avionu dok je ispijao šampanjac, sigurno neće da jave Jurici koji je spremao celu odbranu prema Čimi. Vezali smo 7 pobeda, povredi se još jedan igrač i to najbolji, a kuka se kako igra ek postava. Pa u pm više i ja sam debil što otvaram live temu. Ma nesto nemoguce cak idu teorije kako se protiv Future povredio al to se krilo. 1
Recommended Posts