bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nastavlja se mučenje da ubacimo trojku a sve čiste pozicije.
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago NMX, malo kasni al jbg, nisam našao bolje. http://livestream365.com/stream/ZmIzM2E5NjdjMzAwYTY3YmYwNGM0YWZlODk3OTdmNTg 1
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovo bi kao faul u napadu pored ovog sudije još Bokan dosudio i to možda. 1
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Stalno smo desetkovani. Uopste mi se ne svidja razvoj dogadjaja.
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jagiša je plač majke božije i na ovom nivou. Aba je teško mrcvarenje, više bih voleo da je ni ne igramo. 1
vinogradskaopera Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nama ispade najbolji suter za 3 kapiten Dobric
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, vinogradskaopera said: Nama ispade najbolji suter za 3 kapiten Dobric Koji masi redom veceras...
vinogradskaopera Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, suptil said: Koji masi redom veceras... To je i problem
Сандро Лаки Ђентиле Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Где је Батлер? Овај лик што је судио фаул Монекеу је малоумник. 2
quentin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Šteta za Batlera. Bila bi mu dobra utakmica da malo uđe u ritam.
yara Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Сандро Лаки Ђентиле said: Где је Батлер? Овај лик што је судио фаул Монекеу је малоумник. Day to day
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobric kada pogodi otvorenu trojku ja se iznenadim u neverici kao da je pogodio s pola. Toliko su niski standardi. Da stvar bude gora, odbrana mu je veceras kriminalna. Nece ni ruku da podigne.
tejlor Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sto duze gledam Jaga, tako rastu sanse da iskopam oba oka kasikom. 1
K.Dot Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobric defanzivac, jedno 5 trojki je primio direktno u facu. Taman sam zaboravio kako izgleda kad se Jago ovako zaleće par puta u istom napadu. Kakve smo kurate sreće, umesto da se Batler uigra dodatno moramo da gledamo malog veseljaka kako 5 puta zove centra u pik.
No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 pokušaja za DVA POENA 13 pokušaja za TRI POENA ??????
Mile1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ako nemamo pleja u nasoj akademiji, onda treba istu i ugasiti. Koga mi placamo 700k po sezoni Onaj ko mu je dao novi ugovor treba da ide u haski tribunal Edited 4 hours ago by Mile1
quentin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jbg, svakom ABA protivniku kad igra protiv nas je kao kad mi igramo protiv Reala ili Fenera - supermotivisani, daju sve od sebe, ne štede se. A naši uglavnom odrađuju što moraju. 1
Recommended Posts