Steve Gerrard Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Vidi ga "najgori igrac" evroligr 10 poena odma kos i iznudjena izgubljena lopta gosta... 1
Sinnerman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kako mi je drago zbog brata Ođelelea. Prizivao sam ga u prethodnim mečevima i evo ga. Uloga baš kakva treba. 2
Wingwalker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Donatas je sada verovatno prvi u EL u broju iznudjenih faulova...utera im matori momački. Edited 8 hours ago by Wingwalker
Don Dusko Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Brat Nunn 7 izgubljena lopta.Cudi me da tehnicku nije jos popio.
DijametralnoSuprotan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Ojeley brat, svajcarski noz. Radi sve na terenu. Edited 8 hours ago by DijametralnoSuprotan 1
Bejn Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Daj da nekako uguramo par trojki i završimo ovo. Eve ga Butler...
Issey Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Opet nismo iskoristili period odlične igre, bar u poenima...
Wook Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nikako da ih dokrajčimo, samo neka trojka da udje i ode na +30
Wingwalker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) uz ovakvu energiju i ovaj roster rezultat će uvek sam doći...level nestvarnost. moramo iskoristiti što im se samo Osman batrga... Edited 8 hours ago by Wingwalker
DijametralnoSuprotan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Neverovatno da vodimo skoro 20 razlike a sutiramo kao da nikada kos nismo videli. Trojke, bacanja, poludistanca = duplo golo. Edited 8 hours ago by DijametralnoSuprotan
Saxon01 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago jbg, steta , imali smo 5,6 napada i nijedan kos, nema veze , samo da izdrze sa ovom energijom. Granica ne postoji za ovu ekipu. Kao sto rekoh Sale je ispeglao ovu ekipu .
Sinnerman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jeste li vi svesni da je polovina 3/4, a da si nam dali 33p? 1
Recommended Posts