Kooineeperk Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Mi ovo jedino da dobijemo ako se Makabi samoubije, sto im nije strano. Delujemo jako lose. Bas utakmica podseca na Sferovu protiv Bayerna. Tako je Sasa i vodi. 1 1
Nini3112 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Daj bre nekog beka jbt,za sta je doveden Batler daj coveku minute 1
DijametralnoSuprotan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 1 minute ago, Issey said: Ne možemo da kupimo koš... Neverovatno da nije probao Butlera u drugom. Edited 10 hours ago by DijametralnoSuprotan 1
suptil Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kad nam trebaju pracke Batlera, sve sto trebas da uradis jeste da ubacis Batlera! 1
TB Told Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Nini3112 said: Daj bre nekog beka jbt,za sta je doveden Batler daj coveku minute Ne vidim zašto smatra da Davidovac bilo šta donosi sada na terenu. 1
Nini3112 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Kooineeperk said: Hot take: Batler ulazi i resava stvar. Ovaj ga nece uvesti pa makar izgubio utakmicu 2
Saxon01 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Preslikana Zvezda Sferopulosa... Protiv ovog Makabija....... Ovo treba dobiti ..
Don Dusko Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Ma je li.Igramo sa skracenom rotacijom jos duplo kolo protiv solidnog protivnika i ponasamo se kao da se samo mi pitamo. Pa ne pitamo se.Dajte bre ljudi. 5
fradler Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Don Dusko said: Ma je li.Igramo sa skracenom rotacijom jos duplo kolo protiv solidnog protivnika i ponasamo se kao da se samo mi pitamo. Pa ne pitamo se.Dajte bre ljudi. Pitamo se oko toga da li će Davidovac da se vuče po parketu 2 ili 20 minuta. 1
DijametralnoSuprotan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Izundu se pojavljuje u duhu Bolomboja kad je najbitnije.
Recommended Posts