Bode Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nista me ne izludjuje kao tvrdoglavost evropskih trenera
Miki28 Lakers in 5 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, suptil said: Upropasti nas domaca osnova. Brazil?
Disfruto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Izvesti 4 najgora igraca danas na pocetku 4. cetvrtine je za divljenje
Ječmendo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Čim krenu besmislene i beskonačne rotacije, piši propalo... 1
3x3cz Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Nini3112 said: Ponovo preko Davidovca Jos se nesto kao cudi
DijametralnoSuprotan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ovo opet skocise na glavu Dedi i lagan kos.
Don Dusko Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Ajde crkli su ljudi. Makabi nas je uvukao u njihov ritam i to je to jbg.
Saxon01 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ne kapiram ovoliko minuta indisponiranog Davidovca koji je igrac manje u odbrani. Mi ne postojimo u odbrani ! Uzasna utakmica , na nivou Sferopulovskih.
Nini3112 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ne razumem ovo frosiranje Davidovca,jasno mi je da Izundu je los ali ovaj je jos gori 1
DijametralnoSuprotan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Mi ovo jedino da dobijemo ako se Makabi samoubije, sto im nije strano. Delujemo jako lose. Bas utakmica podseca na Sferovu protiv Bayerna.
Recommended Posts