Don Dusko Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Just now, NMX said: Konacno krilo koje ostane samo u cosku i spakuje rutinski Lele ja nisam znao gde je lopta he he. 1
Sector Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Šta li Batleru prolazi kroz glavu dok gleda sudar Uroša i onog ćelavog iz Asvela. 9
Nini3112 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Sector said: Šta li Batleru prolazi kroz glavu dok gleda sudar Uroša i onog ćelavog iz Asvela. Upravo sam to pomislio hahahahahaha
Daiki Ito Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Vise smo poena primili od kad je Plavsic na teren , nego cio mec eto tako imam osjecaj . 2
stefan81888 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, NMX said: Konacno krilo koje ostane samo u cosku i spakuje rutinski Dobrić ❤️ 1
JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Sector said: Šta li Batleru prolazi kroz glavu dok gleda sudar Uroša i onog ćelavog iz Asvela. Verovatno misli da evroliga subvencionise nekako to. 2
Wingwalker Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Bravo ćelavi, bravo ekipo !!! Ovo je naša kuća. Sve su lopte naše. Edited 10 hours ago by Wingwalker 2
Recommended Posts