Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, JPM said:

Cak nam je i sut odlican.

Ali mi treba da im ne dozvoljavamo brz ritam, i da igramo sto vise pozicioni basket.

Da!

Posted

Yago potrosi 2/3 napada i uvodi ekipu u nervozu, to mi je najveca zamerka. Nadam se da cemo malo doci sebi na poluvremenu, jer igramo u njihovom ritmu.

• Like 1
Posted

Centri nam nisu doneli ništa za ovo poluvreme. Nitko da se pridruži Nwori. CMM dobro počeo pa stao. Jago bukvalno neupotrebljiv. 

• Like 2
Posted

Yago nije baš ovoliko loš. 

Nešto se desilo sa momkom ali mi ga moramo poslati na tribine čim se steknu uslovi za to. 

• Like 2
Posted

Potcenili smo ih prilično. Glavni razlog ovakve kriminalne igre. Mora ovo mnogo, mnogo ozbiljnije. Ne postoji nikakvo opravdanje da se ovakve utakmice gube.

• Like 1
Posted

Mora neka promjena u drugom, nastavimo li ovako neće biti dobro. Jago se sam ispisuje, samo da mu ne bude neko kriv, sta on igra ovo večeras?? 

• Like 1
Posted

Miriše na utakmicu na jednu loptu.

Prelako nam ubacuju trojke, a još i hvataju of skokove posle promašaja. Naši kao pijani, osim Nwore.

Posted

Što je najgore, odlično smo počeli u napadu, i da je odbrana bila na nivou, slomili bismo ih brzo. Ne valja kad se ovakvim ekipama dozvoljavaju laki poeni, odmah im skače samopouzdanje jer u principu nemaju šta da izgube... 

Posted
1 minute ago, Сандро Лаки Ђентиле said:

Каровић. Није толико грозно, бар мени.

Bile neke najave za Plavšića, zato pitam.

Posted

Mnogo smo ozbiljnije i pametnije usli u drugo, ne zezajte.
Oni imaju neku neverovatnu energiju veceras, na 0-5 to je i ocekivano.

Posted
Just now, DijametralnoSuprotan said:

Ovo je vec dosta bolje defanzivno.

A i centri su krenuli malo da doprinose... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...