Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, JPM said: Cak nam je i sut odlican. Ali mi treba da im ne dozvoljavamo brz ritam, i da igramo sto vise pozicioni basket. Da!
Bode Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Yago potrosi 2/3 napada i uvodi ekipu u nervozu, to mi je najveca zamerka. Nadam se da cemo malo doci sebi na poluvremenu, jer igramo u njihovom ritmu. 1
bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Centri nam nisu doneli ništa za ovo poluvreme. Nitko da se pridruži Nwori. CMM dobro počeo pa stao. Jago bukvalno neupotrebljiv. 2
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Yago nije baš ovoliko loš. Nešto se desilo sa momkom ali mi ga moramo poslati na tribine čim se steknu uslovi za to. 2
Bejn Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Potcenili smo ih prilično. Glavni razlog ovakve kriminalne igre. Mora ovo mnogo, mnogo ozbiljnije. Ne postoji nikakvo opravdanje da se ovakve utakmice gube. 1
Taki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mora neka promjena u drugom, nastavimo li ovako neće biti dobro. Jago se sam ispisuje, samo da mu ne bude neko kriv, sta on igra ovo večeras?? 1
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jago se trudi sve to stoji ali nenormalno strci, kao da je neki junior
Wook Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Miriše na utakmicu na jednu loptu. Prelako nam ubacuju trojke, a još i hvataju of skokove posle promašaja. Naši kao pijani, osim Nwore.
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Što je najgore, odlično smo počeli u napadu, i da je odbrana bila na nivou, slomili bismo ih brzo. Ne valja kad se ovakvim ekipama dozvoljavaju laki poeni, odmah im skače samopouzdanje jer u principu nemaju šta da izgube...
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Opasan mali Joksimović, nije ga slučajno Edin hvalio. Ko radi prenos na areni?
Сандро Лаки Ђентиле Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, fradler said: Opasan mali Joksimović, nije ga slučajno Edin hvalio. Ko radi prenos na areni? Каровић. Није толико грозно, бар мени. 1
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Каровић. Није толико грозно, бар мени. Bile neke najave za Plavšića, zato pitam.
Wook Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo je ubijanje u pojam. Poluvreme, dogovor i ponovo iste gluposti.
Night wolf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gladijator mora da nas vadi večeras, potreban nam je
Night wolf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Wook said: Nwora podseća na Kvinsi Milera. Unapređena verzija 1
Bode Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mnogo smo ozbiljnije i pametnije usli u drugo, ne zezajte. Oni imaju neku neverovatnu energiju veceras, na 0-5 to je i ocekivano.
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Ovo je vec dosta bolje defanzivno. A i centri su krenuli malo da doprinose...
Recommended Posts