radoje Posted Thursday at 08:10 PM Posted Thursday at 08:10 PM Koliko je Jago napravio grešaka na ovoj utakmici, jel brojao neko ? Ili je nešto drugo uzrokovalo ovu propast ? 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted Thursday at 08:10 PM Posted Thursday at 08:10 PM Почели смо да се копрцамо на -15, свака част. Печат тренера. 1
Issey Posted Thursday at 08:11 PM Posted Thursday at 08:11 PM 8 minutes ago, suptil said: Pa dobro Batler jel te nije zao kako nas upropasti! 😞 U smislenom sistemu igre ne bismo zavisili samo od Batlera. Ali ko živi i umire od ISO košarke, desi mu ovo kad naiđe na organizovanu ekipu... 2 1
vlado75 Posted Friday at 08:37 PM Posted Friday at 08:37 PM Nisam bio zadovoljan kad je dolazio Obradovic. Po meni glavni uzrok. Izmene kako pravi nema nikake logike ......izgleda da je podelio minute igrao lose ili dobro cim istekne tvoje vreme ides na klupu. Bez rezona i Batlerovo cuvanje Karlika. Niti je on bas neki odbranbeni igrac. Presing de njihov centar sam zakucava. Preuzimanja bespotrebna vecinom. Eksperimentisanje sa Karterom. I celu sezonu on trazi neke petorke . Pritisak na ekipu....sta reci onda za Penjerolu kad je pruzeo Partizan dok je gubio 40 razlike. 1
Žilee Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Dovoljno sam video od Yaga 2 na 1 kontra on baca na suprotnu polovinu za 2 laka poena Igokee
Don Dusko Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Just now, Žilee said: Dovoljno sam video od Yaga 2 na 1 kontra on baca na suprotnu polovinu za 2 laka poena Igokee I od Cartera sam video isto kako ne uzima skok. 1
Dzo23 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Saće izvede Rivera i da ga 'ladi do 3/4. Pa ostavi ga u igri legendo Edited 15 hours ago by Dzo23
bodo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Od naših centara jedino Rivero ima više nego pristojnu leđnu tehniku. Dobar je i D'Mo u tome ali je jako usporio.
Žilee Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 10 minutes ago, Don Dusko said: I od Cartera sam video isto kako ne uzima skok. Bogami i to si upravu. Kako se vratio ama bas nista Just now, bodo said: Od naših centara jedino Rivero ima više nego pristojnu leđnu tehniku. Dobar je i D'Mo u tome ali je jako usporio. Ne od centara nego od svih mogucih igraca jedini koji ima ledjnu tehniku
Dzo23 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Batler katastrofa...Mogao bi biti skrajnut u narednom periodu. Nevjerovatno na koliko je samo načina sposoban da izgubi loptu.
fradler Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Improvizacija, pa izolacija, pa improvizacija, pa izolacija... Voleo bih da vidim Sašin plejbuk. 4
No name Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sašooo rastrcali su se. Ajde seci to, promesaj malo tim, implementiraj neku novost. Ajde ono sa derbija 13,13,12..munuta...Rivero,Bolomboj, Izundu...Nemoj da se neko zapali slučajno pa da ti ne promakne, a da ga ne pošalješ na klupu.
Žilee Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Naši centri imas od svega pomalo,ali niti jednog kompletnog daleko od toga Rivero - defanzivna rupa ,svaki put ga iz pika napadaju,ali je napadacki najpotkovaniji Boki - ofanzivno najtanji ali defanzivno ubedljivo najbolji i na skoku Izundu - defanzivni skok kriminalan,ofanzivni tesko da bolje moze
No name Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Svi su igrali, sve je uspeo da izrotira u prvom poluvremenu. Samo muceni Radošic je ostao zaboravljen, verovatno ga nisu obavestili da mu je ostao još jedan igrač. 1
Žilee Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Jaga je toliko mucno gledati da se bukvalno radujem svakom losem potezu da ga ne bi bilo na terenu u EL. 2
Bejn Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Iskreno nisam ni znao da se ovo igra. Pa kad sam saznao, rekoh, da svratim i vidim koliko, nas, mazohista ovo prati.
fradler Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Tantalove muke... Pritom nemam problem s tim što se ovo igra s bolom u kurcu, to je apsolutno očekivano. Problem je što bi neki Pariz, Makabi i ostali Žalgirisi sa sve bolom u kurcu ovu sirotu Igokeu ostavili na -50. Ali mi nemamo igru, pa nemamo ni čime da rutiniramo. Sve na silu, sve na improvizaciju. Teška agonija...
Blejk Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Rastrčali se...ima i do kvaliteta protivnika naravno, ali pokazasmo malo zivosti. Batler nam nije u kanalu, nego u jami, a treba nam ko lebaaa
Recommended Posts