Sector Posted April 2 Posted April 2 Kakav finiš sezone. Alal vera implementatoru i našim NBA strancima. 3 1
srlepajce Posted April 2 Posted April 2 I mozete cuvati vatru Sasi ali on ima ozbiljnih problema u vodjenju ovog tima 5
Zadnji vezni Posted April 2 Posted April 2 Šta će reci implementator,šta je bilo presudno veceras?? 2
DijametralnoSuprotan Posted April 2 Posted April 2 Vidis da su im se muda skupila od straha kad bacanja sutiraju 50% na utakmici. 1
Dzo23 Posted April 2 Posted April 2 Just now, srlepajce said: I mozete cuvati vatru Sasi ali on ima ozbiljnih problema u vodjenju ovog tima Pa posle ovoga niko ga ne moze sačuvati. Prosto on je bivši. 3
Kurc Emuchelo Posted April 2 Posted April 2 12 minutes ago, Guru said: Opet nam napraviše razliku sa Jagom na parketu, strašno. 5
K.Dot Posted April 2 Posted April 2 Treba pustiti Saleta da odradi selekciju pa da vidimo sledeće sezone da li može ili ne može. 7
Сандро Лаки Ђентиле Posted April 2 Posted April 2 Бивши ће бити на крају сезоне, а можда ни тад, јер није бирао играче.
srlepajce Posted April 2 Posted April 2 Sta je sa Riverom, sta sam propustio? On koji je pravio najvise problema 13 min u ovakvoj utakmici
Zadnji vezni Posted April 2 Posted April 2 Kako bre,zar ne rece da je Sfero birao kao da ih je on birao sam?
Filbi Posted April 2 Posted April 2 Ljudi sta vam je uprava nam je kompletna ćaciji tu nema sreće sve je to jasno 1
Issey Posted April 2 Posted April 2 6 minutes ago, Dzo23 said: Nije problem izgubiti od ovakvog Partizana. Bolja su ekipa... Ali koliko Saša ne zna dje udara, i koliko smo bezidejni...ju ju Kad je izgubio od onog Partizana u raspadu, trebalo je da popije otkaz. Ovaj sad je klasa za nas... Teren ne laže... 2
Milko Miller Posted April 2 Posted April 2 Opet stoji cinjenica da je neverovatno koliko ovaj tim lici na proslosezonski i ne bi me cudilo da ce da sledi slican krah u Aba ligi i KLS posle izostanka plejofa u Evroligi. Kako izaci iz ovog mediokriteta, nisam pametan. 3
Zadnji vezni Posted April 2 Posted April 2 Just now, suptil said: Negde je igra nestala 😞 Mucnina svake godine ista! Jos se implementira.
Recommended Posts