Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted (edited)

Zasto igramo small ball toliko dugo. Bez visokog toliko dugo? Nwore nigde kad je trebalo. Bas lose drugo poluvreme. JBG-a

Edited by suptil
Posted
3 minutes ago, Teleći sač said:

Ne znam sta je trener kriv, glavinjamo, guramo se u reket, sudaramo se, ispada nam lopta, sut nece pa nece. Izrotirao je te koje je mogao, cervrtu cetvrtinu igramo kao da smo pijani. 

Kriv je što je držao Kalinića u igri skoro celu četvrtinu u igri.

• Like 1
Posted

Sale je najmanje kriv hteli vi to ili ne ,to sto nasi igraci muda nemaju nije njego a krivica,ne smeju otvorene trojke da sutnu,Nunn im je pokazao klasu i trenutno gde su ovi igraci

• Like 2
  • Ha-ha 4
Posted
Just now, suptil said:

Zasto igramo small ball toliko dugo. Bez visokog toliko dugo? 

U trenutku kad smo prestali da igramo small ball, mi smo i dalje vodili. Drugo i oni su zaigrali bez Lesora i Farida, moras nekako da im ispariras. Prosto je Nan usao u svoje ludilo, mi pravili gluposti na terenu i to se okrenulo. 

• Ha-ha 1
Posted

Nema šta da zamerim momcima, borili su se baš jako. Oni sem šuta za 3, ništa, go kurac od ekipe. Dobili su nas na ind.kvalitet... Nisam ni ovoliko očekivao.

Nama su naredne utakmice bitne, ali kao što sam i ranije pisao, ne verujem da ćemo se radovati sa Obradovićem. Ziheraš obični... 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, Čočo said:

Jebo im pas mater sad su našli sve da pogađaju. 

Suvise kvaliteta imaju da bi bilo za ocekivati da mogu sve da mase.

Jednostavno smo se ugasili u napadu.

Posted
1 minute ago, Teleći sač said:

U trenutku kad smo prestali da igramo small ball, mi smo i dalje vodili. Drugo i oni su zaigrali bez Lesora i Farida, moras nekako da im ispariras. Prosto je Nan usao u svoje ludilo, mi pravili gluposti na terenu i to se okrenulo. 

Nwora me je razocarao danas. Bas alibi odigrao. Nismo planirali pobedu ovde. Tako da mi je malo lakse, ali sve je ukazivalo da mozemo.

• Like 1