K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mi smo verovatno ludi i ne vidimo tu genijalnost koja se odvija u njegovoj ćelavoj glavi.
Ivo.Srbija Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali smrdljivi mejs koji ima prosek od 3 PIR u sezoni i prokleti bajern koji nam se svake sezone usere u zivot.
magiko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo je sve vreme jasno da ne mozemo dobiti cak i kada smo imali +3 razlike 1
Bad Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Iz napada u napad gadjaju Nvoru u odbrani i postižu poene preko njega, a ćelavi igra sa Batlerom izmena odbrana - napad. Bog te jebo da li si normalan. 5
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Sad će opet da se jave dežurni, gde ste bili kad smo preokrenuli, svaki poraz je trenerova krivica, small ball može da se igra tokom cele utakmice, centri su prevazidjeni, Jago nije ništa kriv, Nvora doneo kup itd. Edited 3 hours ago by K.Dot
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nwora i Obradovic glavni krivci za poraz. Lose spremljena utakmica, jos losije vodjena. Da smo zamenili trenere 15+ za nas. 1
ljutikrilo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Dzo23 said: Moneke nas ubio, zajedno sa Sasinim smol bolomm i nvora
magiko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pritom ne znam moji ku*c da li smo nekad dali bacanja kad je ovako bitno, bukvalno najsigurnija stvar je da ceno omasiti bacanje kad je najpotrebnije.
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jbg Kari, nisi morao baš večeras da školuješ mlađeg kolegu... 1
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Stvarno smo sprdnja od kluba, netflix treba film da snimi o nama. Školski smo primjer luzerstva i bezmuđa u košarci. 1
Recommended Posts