Henry Chinaski Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Motejunas ko Kuzma kod Radnje igra prvih 5 minuta
Wook Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Obradović se drži šablona od kojih teško odstupa. Kako sa Jagom, tako i ovi Motijunas minuti, Batlerova minutaža...Barem je Dedu sklonio.
Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Wook said: Obradović se drži šablona od kojih teško odstupa. Kako sa Jagom, tako i ovi Motijunas minuti, Batlerova minutaža...Barem je Dedu sklonio. Što se centara tiče, da. Očigledno želi da ispoštuje D-Moa sa minutima, pa makar ga i koštalo. Za Yaga ne znam baš, mislim da je plan da CMM odmori 5-10 minuta tokom utakmice jer drugog pleja nemaš. Batler mislim da ne može više od tih 20 minuta, mislim da i on sam traži izmenu. A za DeDu se slažem. Barem je video da ovaj ne zna gde bije i da ni u ABA ne može, a ne da filozofira sa njim u EL. Ne znam šta mu je Izundu uradio pa ga limitira ovoliko. U vrhunskoj formi je i zakuca ga za klupu. Biće pakao ako/kad se vrati Rivero. Gde ćeš njega uklopiti ovde, neam pojma. I još sledeće sezone tek.
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nismo pogodili otvorene trojke, i to je ta razlika. Odbranu klasika ne igramo... 1
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pešić očekivano dobra priprema utakmice, u tome je još uvek šef.
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jedna od najgorih cetvrtina od pocetka sezone. Valjda se uozbiljimo, jer ako ovo izgubimo, mozemo se lagano okrenuti obavezama u kls.
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ubijaju nas sa pozicije 5 ali generalno smo loši, mučenje u najavi.
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Урош19 said: Pešić očekivano dobra priprema utakmice, u tome je još uvek šef. Dok je Obra ziheraš... 1
K.Dot Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Deluju kao da će nas ugaziti, nisam očekivao da budu ovako naoštreni.
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kad god je neka veca pauza i imamo vremena da treniramo i odmaramo izgledamo uzasno. 2
Recommended Posts