Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Disfruto said: bolomboj je uzasan al se opet izivljava nad izunduom Bolomboj uzasan sto ovi igraju ISO kosarku(Batler prvi)
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Loše, nema rešenje Obradović. Da nas ne ide šut za 3 bili bismo već sad u minusu... 3
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dakle, taktika je daj loptu Batleru. Ako pod hitno ne promenimo pristup igri i ovo gubimo a onda gasi svetlo i motaj kablove u EL.
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Žilee said: Bolomboj uzasan sto ovi igraju ISO kosarku(Batler prvi) Svaki blok su mu probili u napadu a u odbrani ga probijaju
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne mogu da opisem kombinaciju neverice i popizda kod cele hale malopre
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pazi ludaka sto se buni,i neko posle da mi kaze da ovaj igra pre Miljena,po kom osnovu samo mi to recite. 3 1
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Au Bože koliko gluposti, valjda smo potrošili sve do sad...
Mr.Consular Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Opet mi se vrti po mozgu misao da, ako mi ne možemo da odškolujemo boljeg bekap pleja za KKCZ od Jaga, onda je problem naše košarke baš veliki...
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nadam se da će Saša već sledeću utakmicu da igra sa Karterom pre Yaga. Pa čak i sa Miljenovićem, jer Yago šta ume da ti uradi kad je na terenu... Nestvarno da mi nemamo drugog pleja pored Kodija. A Kodi ti redovno igra 30+ minuta. 2
Issey Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Ne vredi, jednostavno smo loši i ne koristimo momentum. Umesto +9, idemo na +3 u nastavak mučenja...
DijametralnoSuprotan Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Lose vodi Obradovic ovo. Kakav Yago sada kad se lomi, takodje trebao si da otvoris poslednju cetvrtinu sa Izunduom a Bolomboja da odmoris za kraj.
Summerfunk Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Al što je kaznio Izundua ni krivog ni dužnog 😄 Umesto da ga razigrava...
Recommended Posts