Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 faula Izundua i sva 3 u napadu, od toga je drugi bio faul nad njim. I sad zbog toga uđe Plavšić sa IQ 75...
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam mislio da je dobar potez oterati Mitrovica ostaviti Plavsica,ala sam se zajebao alal mi vera.
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da li je moguce da niko u klubu ne vidi da ne mozemo sa Plavsciem da preuzimamo
Сандро Лаки Ђентиле Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Боже, само да га не гледам више, нека игра Давидовац центра 20 минута, само нека дају овоме исписницу пред 4/4 да га не видим.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kosmička sekvenca Plavšića. Moraće Deda na 5, da zaradi platu, nadam se i bonus 3
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Plavšić zalutao u profesionalni sport, trebao bi uvesti Davidovca na pet
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jeba nam majku Silja. Ajde Deda, evo ti ga neznj Dalibor
Вујке Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Плавшић је можда и најгори центар лкоји је икада играо у Звезди
wing Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 3 minutes ago, Вујке said: Плавшић је можда и најгори центар који је икада играо у Звезди у Србији. Cтереотип оне приче...фали нам један za basket. Imam lika na poslu...baš visok. Kaže da treniro nekad. Edited 1 hour ago by wing 1
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Cim je izasao Plavsic preporodismo se. Nekoliko dobrih poteza Dede.
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago preforsir'o se Butler od potpisivanja autograma djeci
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kalinic ima fenomenalnu povratnu loptu. Ne kapiram zasto više ne igramo preko njega... Zaista ne kapiram
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mene zanima sta se desilo sa Kalininim penalima,covek je ubacivao pre ove dve sezone glatko penale,bio sam uvek za to da Kalina izvodi najbitnija bacanja ,ali ove dve sezone utisak je da uvek sutne 1/2?
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 2 minutes ago, MrTripleDouble said: preforsir'o se Butler od potpisivanja autograma djeci
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Plavšićevi minuti su baš problematični, ne znam kako ćemo to pregurati ako dođe do derbija
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Урош19 said: Plavšićevi minuti su baš problematični, ne znam kako ćemo to pregurati ako dođe do derbija Budi uveren da je ovo finale pre finala.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Bas smo ih stisli. Ne mogu da prevedu loptu Auu kakva serija 🙄🙄 Edited 1 hour ago by Dzo23
Recommended Posts