Guru Posted February 18 Posted February 18 Kalinić najgori post entry dodavač ikada, preciznost i osećaj kao nogom... levom. 7 1
Wook Posted February 18 Posted February 18 19 minutes ago, fradler said: Koliko kilava i anemična ekipa bez Ođeleja, Čime i Bokija... Čima je defanzivno najveća rupa. Niti stigne da pomogne, niti se vrati na svog čoveka. Igra odbarnu pogledom. 1
Chaos Is Me Posted February 18 Posted February 18 Dobro je par puta ukucao onaj Amer iz Borca koji im je došao iz Jahorine
3x3cz Posted February 20 Posted February 20 Batler jos spava, očekujem da se probudi u finalu i zaplese
fradler Posted February 20 Posted February 20 Deluje da ovaj turnir baš jako smara Nvoru i Batlera... 1
NMX Posted February 20 Posted February 20 1 minute ago, fradler said: Deluje da ovaj turnir baš jako smara Nvoru i Batlera... Čuvaju se za KKP
3x3cz Posted February 20 Posted February 20 4 minutes ago, fradler said: Deluje da ovaj turnir baš jako smara Nvoru i Batlera... Samo da ne ostane tako do kraja
Dzo23 Posted February 20 Posted February 20 Svaki put kad spustimo loptu na Kalinu u postu dese se dobre stvari. I to tokom cijele sezone Umesto da idemo više na to, gledamo ovog Batlera kako cirkuza 1
Chaos Is Me Posted February 20 Posted February 20 Kako uđe Plavšara tako se više ne zna ko koga čuva 1 2
wing Posted February 20 Posted February 20 (edited) Plavša na par sekundi preuzeo Dobrića...🥴 Edited February 20 by wing 1 6
fradler Posted February 20 Posted February 20 Plavšićeve defanzivne kretnje i reakcije su tragikomične... Ubeđen sam da bi čunj iste visine bio znatno korisniji, bar ne bi unosio konfuziju. 1
fradler Posted February 20 Posted February 20 Spartak prilično loš danas, ali ovo što mi igramo je žalosno. 1
alokin Posted February 20 Posted February 20 (edited) Kretnje davidovca su kao kod 50godišnjaka. Edited February 20 by alokin 1
Žilee Posted February 20 Posted February 20 Ne bi bilo lose da dodju danas Nwora i Batler eto cisto onako ,da se vide da su tu
vinogradskaopera Posted February 20 Posted February 20 E moj Kodi da te Daca Ilic 2 puta na isto odradi...
Bejn Posted February 20 Posted February 20 Krk, kakvo beznačajno i besmisleno takmičenje. Da se niko ne povredi i sačuvamo energiju za Seldzuke kao da smo osvojili. 1
Recommended Posts