Guru Posted Wednesday at 08:34 PM Posted Wednesday at 08:34 PM Kalinić najgori post entry dodavač ikada, preciznost i osećaj kao nogom... levom. 7 1
Wook Posted Wednesday at 08:49 PM Posted Wednesday at 08:49 PM 19 minutes ago, fradler said: Koliko kilava i anemična ekipa bez Ođeleja, Čime i Bokija... Čima je defanzivno najveća rupa. Niti stigne da pomogne, niti se vrati na svog čoveka. Igra odbarnu pogledom. 1
Chaos Is Me Posted Wednesday at 08:53 PM Posted Wednesday at 08:53 PM Dobro je par puta ukucao onaj Amer iz Borca koji im je došao iz Jahorine
3x3cz Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Batler jos spava, očekujem da se probudi u finalu i zaplese
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Deluje da ovaj turnir baš jako smara Nvoru i Batlera... 1
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, fradler said: Deluje da ovaj turnir baš jako smara Nvoru i Batlera... Čuvaju se za KKP
3x3cz Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, fradler said: Deluje da ovaj turnir baš jako smara Nvoru i Batlera... Samo da ne ostane tako do kraja
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svaki put kad spustimo loptu na Kalinu u postu dese se dobre stvari. I to tokom cijele sezone Umesto da idemo više na to, gledamo ovog Batlera kako cirkuza 1
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako uđe Plavšara tako se više ne zna ko koga čuva 1 2
wing Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Plavša na par sekundi preuzeo Dobrića...🥴 Edited 1 hour ago by wing 1 6
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Plavšićeve defanzivne kretnje i reakcije su tragikomične... Ubeđen sam da bi čunj iste visine bio znatno korisniji, bar ne bi unosio konfuziju. 1
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Spartak prilično loš danas, ali ovo što mi igramo je žalosno. 1
alokin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Kretnje davidovca su kao kod 50godišnjaka. Edited 2 hours ago by alokin 1
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne bi bilo lose da dodju danas Nwora i Batler eto cisto onako ,da se vide da su tu
vinogradskaopera Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago E moj Kodi da te Daca Ilic 2 puta na isto odradi...
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Krk, kakvo beznačajno i besmisleno takmičenje. Da se niko ne povredi i sačuvamo energiju za Seldzuke kao da smo osvojili. 1
Recommended Posts