fradler Posted Sunday at 05:29 PM Posted Sunday at 05:29 PM Ne bih smeo da se kladim da bi ovaj roster Igokee ubacio 90+ poena za 40 minuta protiv čunjeva, ali nama po svemu sudeći hoće.
Don Dusko Posted Sunday at 05:33 PM Author Posted Sunday at 05:33 PM Ja ne razumem ove nase sto ne odigraju 5 minuta koncetrisane kosarke i protiv ovakvih ekipa odu ekspresno na +10-15 pa onda neka igraju kos za kos.
fradler Posted Sunday at 05:33 PM Posted Sunday at 05:33 PM Just now, Knipex said: Jel se zna zašto Izundu nije u sastavu? Verovatno je bila ideja da Plavšić dobije dosta minuta danas i uhvati malo ritam pred kup, ali ništa od toga jer se porađamo. 1
DijametralnoSuprotan Posted Sunday at 05:35 PM Posted Sunday at 05:35 PM I Igokea je visok nivo trenutno za Dedu.
fradler Posted Sunday at 05:39 PM Posted Sunday at 05:39 PM Konačno malo odbrane, Deda ih zaključao. 2
Shunsuke Nakamura Posted Sunday at 05:43 PM Posted Sunday at 05:43 PM 9 minutes ago, fradler said: Verovatno je bila ideja da Plavšić dobije dosta minuta danas i uhvati malo ritam pred kup, ali ništa od toga jer se porađamo. +Plavšić izgleda isto kao i Deda.
ElPibe91 Posted Sunday at 05:51 PM Posted Sunday at 05:51 PM Koliko su domaći igrači u našoj ekipi neupotrebljivi, to je bolno za gledanje
fradler Posted Sunday at 05:52 PM Posted Sunday at 05:52 PM Još par minuta veselog Plavše na terenu i Igokea ovo rutinira.
mister-no Posted Sunday at 05:53 PM Posted Sunday at 05:53 PM Deda i ne stigne da digne ruku u odbrani 2
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo glupo pravilo oko stranaca ima svojih cari. Barem su zanimljiviji mecevi s ostalim ekipama iako se vise nerviramo. Nece ni Partizanu biti lako sa FMP i Megom
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nadam se da se nece trositi nosioci bar veceras.
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Plavsa ko da je juce naucio da hoda i da ruke koristi, toliko deluje neartikulisano i da ne zna de bije 1
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ček, Plavšić je imao neke korektne partije u Bešiktašu, u Megi je dominirao... Kako, jebote? Ni na terminima nisam viđao ovako loše igrače, među rekreativcima. 2 1
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Plavsic nisam siguran da je za KLS nivo. Butler ne izlazi protiv frikin Borca. Edited 1 hour ago by DijametralnoSuprotan
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Nini3112 said: Plavsa kralj😀 Uspeva i veceras biti beskoristan 🫠 1
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, fradler said: Ček, Plavšić je imao neke korektne partije u Bešiktašu, u Megi je dominirao... Kako, jebote? Ni na terminima nisam viđao ovako loše igrače, među rekreativcima. Ni meni nije jasno, kad sam video da je potpisao za nas iz Mege, bio sam bas zadovoljan reko domaci igrac, dobar, sve super... Kad ono 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, fradler said: Ček, Plavšić je imao neke korektne partije u Bešiktašu, u Megi je dominirao... Kako, jebote? Ni na terminima nisam viđao ovako loše igrače, među rekreativcima. Mislim da ga sputava prevelika želja da se dokaže u Zvezdi. Nije baš ovoliko loš... Zeza ga pomalo i smotanost, skroman košarkaški IQ 1
Recommended Posts