Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovaj grbavi Vezenkov bi me nervirao još više samo ako bi na glavu stavio onu znojnicu. Neverovatno da lik više liči na zemljoradnika nego na košarkaša.
Disfruto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako mozete pricati o sudjenju kad imaju svaki napad otvoren sut? 1 2
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, K.Dot said: Ostavljaju Vezenkova samog, da li je to trenerova zamisao? Vise je puta pokazivao da mu pridju, hvatao se za glavu kad ostane sam.
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jbg, obično kad smo dobijali ovde Olimpijakos je igrao neku govance partiju. Danas igraju jednu od najboljih utakmica u sezoni. 2
Вујке Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Одлична партија оба тима. Верујем да је људима који не навијају баш лепа за гледање. Нама је мало мучна због очајног суђења
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Disfruto said: Kako mozete pricati o sudjenju kad imaju svaki napad otvoren sut? Zato sto bi bilo nereseno da otvoreno ne navlace. 5
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Alal vera momci nema se sta zameriti na uz ovakvo sudjenje,pitanje da li bi i OKC pobedili ovde. 1
Disfruto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Cavani said: Zato sto bi bilo nereseno da otvoreno ne navlace. Ili bi mozda oni pogodili otvorene suteve pa bi opet vodili 10 2
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Issey said: Loš napad sad jbg... Tu Boki, ne brini se.
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dzoel trojka, pa nema lakih poena! Moj brat 🫡
Wook Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Sinnerman said: Ovaj grbavi Vezenkov bi me nervirao još više samo ako bi na glavu stavio onu znojnicu. Neverovatno da lik više liči na zemljoradnika nego na košarkaša. Jedan je Mikan Grušanović!
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Tik toker ovako iz glave ne gledajući statse nema više od 60% sa linije penala. Kriminalan je po tom pitanju.
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kad nemaš drugog pleja pa Kodi mora da igra 35 minuta onda se dešava da ga obaj Vokap pretrči kao da ne postoji. 1
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Raduje me što je Boki brat pogodio onu trojku ali mi je mnogo žao što je promašio Vokapa kasapina. Edited 3 hours ago by Bejn 1
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, No name said: Tik toker ovako iz glave ne gledajući statse nema više od 60% sa linije penala. Kriminalan je po tom pitanju. 60% i 80% tu mu dođe na isto...
Recommended Posts