Sinnerman Posted February 12 Posted February 12 Ovaj grbavi Vezenkov bi me nervirao još više samo ako bi na glavu stavio onu znojnicu. Neverovatno da lik više liči na zemljoradnika nego na košarkaša.
Disfruto Posted February 12 Posted February 12 Kako mozete pricati o sudjenju kad imaju svaki napad otvoren sut? 1 2
Petkovic Miroslav97 Posted February 12 Posted February 12 Just now, K.Dot said: Ostavljaju Vezenkova samog, da li je to trenerova zamisao? Vise je puta pokazivao da mu pridju, hvatao se za glavu kad ostane sam.
fradler Posted February 12 Posted February 12 Jbg, obično kad smo dobijali ovde Olimpijakos je igrao neku govance partiju. Danas igraju jednu od najboljih utakmica u sezoni. 2
Вујке Posted February 12 Posted February 12 Одлична партија оба тима. Верујем да је људима који не навијају баш лепа за гледање. Нама је мало мучна због очајног суђења
Cavani Posted February 12 Posted February 12 1 minute ago, Disfruto said: Kako mozete pricati o sudjenju kad imaju svaki napad otvoren sut? Zato sto bi bilo nereseno da otvoreno ne navlace. 5
Žilee Posted February 12 Posted February 12 Alal vera momci nema se sta zameriti na uz ovakvo sudjenje,pitanje da li bi i OKC pobedili ovde. 1
Disfruto Posted February 12 Posted February 12 2 minutes ago, Cavani said: Zato sto bi bilo nereseno da otvoreno ne navlace. Ili bi mozda oni pogodili otvorene suteve pa bi opet vodili 10 2
DijametralnoSuprotan Posted February 12 Posted February 12 1 minute ago, Issey said: Loš napad sad jbg... Tu Boki, ne brini se.
Petkovic Miroslav97 Posted February 12 Posted February 12 Dzoel trojka, pa nema lakih poena! Moj brat 🫡
Wook Posted February 12 Posted February 12 5 minutes ago, Sinnerman said: Ovaj grbavi Vezenkov bi me nervirao još više samo ako bi na glavu stavio onu znojnicu. Neverovatno da lik više liči na zemljoradnika nego na košarkaša. Jedan je Mikan Grušanović!
No name Posted February 12 Posted February 12 Tik toker ovako iz glave ne gledajući statse nema više od 60% sa linije penala. Kriminalan je po tom pitanju.
K.Dot Posted February 12 Posted February 12 Kad nemaš drugog pleja pa Kodi mora da igra 35 minuta onda se dešava da ga obaj Vokap pretrči kao da ne postoji. 1
Bejn Posted February 12 Posted February 12 (edited) Raduje me što je Boki brat pogodio onu trojku ali mi je mnogo žao što je promašio Vokapa kasapina. Edited February 12 by Bejn 1
TB Told Posted February 12 Posted February 12 2 minutes ago, No name said: Tik toker ovako iz glave ne gledajući statse nema više od 60% sa linije penala. Kriminalan je po tom pitanju. 60% i 80% tu mu dođe na isto...
Recommended Posts