Kosjan Willavić Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Djulovic jako interesantan prospekt. Gledajuci mu procente, valjalo bi za njega da poradi na sutu za tri. Iskreno, uopste nisam fan ove all star kosarke,sramotni smo u odbrani 3
Issey Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Skok ne postoji... A ni odbrana... Mora ovo da se dobije... 1
Žilee Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Defanzivno izgledamo sramno vec duzi vremenski period,ovi neki faulovi u bonusu su bas zabrinjavajuci.
Сандро Лаки Ђентиле Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Где је нестао Бугарин, Јаго има минуте као да му је Звезда тетковина? 1
Čočo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 6 minutes ago, Guru said: Možda kada bi se košarka igrala samo u napadu. Na napad sam i mislio. Odbranu retko pipa.
Issey Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kad živiš i umireš od Jaga, onda je i Mega veliki zalogaj... 1
Žilee Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ma iako izgubimo nista specijalno,mene ova odbrana zabrinjava.
Guru Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Just now, srlepajce said: Koliko iritira ovo davljenje lopte Jaga Ne, nego će Dobrić da kreira iz driblinga. Zašto se igra sa jednim ball handlerom to je pitanje za trenera 6
Dzo23 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kako je Saša ubio momentum ekipe, nevjerovatno...Vadi Batlera kad je u naletu i drzi besmislenog Davidovca, Miljenovica, Dobrica na parketu. A vec ne igraju Moneke, Bolomboy, Nwora, pritom i Kodi kao da ne igra. Kakvo potcijenjivanje protivnika. Od čega čuvas Batlera majstore? 1
fradler Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Just now, Žilee said: Ma iako izgubimo nista specijalno,mene ova odbrana zabrinjava. Mi ne pipamo odbranu već mesec dana, ništa novo.
Saxon01 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Bruka i sramota svakoj pojedinca. Sramite se pa makar bila i prijateljska utakmica!! 107 poena primljenih!!! Ovo je za udaranje po dzepu! 1
Nini3112 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Svaka cast Megi ali ovo na kraju je razocaravajuce,kakav mentalitet.
Shunsuke Nakamura Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Zašto je Kodi nestao sa terena u drugom poluvremenu?
Žilee Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Just now, Dzo23 said: Bogoljube pičketino raspala Dobro je sine i neka je zakuca ja ne znam sta se bune? Ko gubi ima prava da se ljuti kraj price
Don Dusko Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Just now, Saxon01 said: Bruka i sramota svakoj pojedinca. Sramite se pa makar bila i prijateljska utakmica!! 107 poena primljenih!!! Ovo je za udaranje po dzepu! Jaoj udaranje po dzepu sto smo u ABA ligi izgubili. 1
Issey Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Jeo g Obra i vratilo mu se... Sad nek opet bude samokritičan... 1
Guru Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Jaoj udaranje po dzepu sto smo u ABA ligi izgubili. Da, udaranje po džepu jer su plaćeni da igraju sve utakmice, a ne samo EL. Ako im se ne igra ABA neka istupe iz takmičenja, bolje nego da se svako malo blamiraju protiv ovakvih protivnika. 2
Recommended Posts