DijametralnoSuprotan Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Sad kad je gotovo nerviranje za Novaka da se nastavi za kkcz
3x3cz Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago ...mater coravu, kao da igramo protiv LA pa moramo se boriti za loptu, tražiti 639 celendza.
rodriguez Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Bemti, na terenu petorka kao da igramo sa Realom a ne ovima
Čočo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Buka ovako ako nastavi da igra biće najbolji centar Evrolige. 😅
DijametralnoSuprotan Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kakav repertoar u napadu i kakva forma Izundua.
propolis Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Lepa asistencija Batlera i svaku tekmu je sve bolji u tom segmentu igre.
Dzo23 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ne kontam zasto izvede Batlera i ubaci Miljenovica. Nije mi jasno...evo i Davidovca
Žilee Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Deda ofazivni pa trojka pa defanzivni skok. Molim lepo 1
Issey Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 18 minutes ago, Guru said: Miljenović iznuđuje bacanja u ABA kao SGA, za 10 minuta u igri ih je već 6 izveo. Davidovac stvarno izgleda i igra kao 45-ogodišnjak, sramota za profesionalnog košarkaša da ima ovakvo telo i da je ovako spor, trom i lenj. Još mu je ovo contract year, ne znam da li zaista misli da će ovakvim igrama i odnosom dobiti novi ugovor. Hoće, ali u FMPu...
Webad Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Deki ni ruku da digne na sutu za tri 😂 nadam se rastanku na kraju sezone 1
Petkovic Miroslav97 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Je l može Motiejunas bacanja sa trojke da šutira?? 1
Teleći sač Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Svidja mi se Jagovo samopouzdanje. Zaleti se on na najviseg bez imalo pardona. Tako sam i ja u 36. godini, procelav i sa stomakom uspeo da smotam 9 godina mladju, 5 cm visu i 5 klasa iznad mene zensku osobu. 1 3 1
fradler Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nikako da rešimo ovo, bar 6 puta sam pomislio da smo prelomili, ali eto ih očas posla opet na 4-6 razlike.
Shunsuke Nakamura Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Užasne reakcije Izundua u odbrani. Sad se zaliječe da pomogne Kaliniću, bez potrebe. 1
Sinnerman Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Da li postoji ekipa u Evropi koja nam neće dati 90+ poena? 2
NMX Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 8 minutes ago, Teleći sač said: Svidja mi se Jagovo samopouzdanje. Zaleti se on na najviseg bez imalo pardona. Tako sam i ja u 36. godini, procelav i sa stomakom uspeo da smotam 9 godina mladju, 5 cm visu i 5 klasa iznad mene zensku osobu. Zameni 9 godina mladju sa KKCZ i zvucis kao Davidovac 1
Guru Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 29 minutes ago, Čočo said: Buka ovako ako nastavi da igra biće najbolji centar Evrolige. 😅 Možda kada bi se košarka igrala samo u napadu. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Izgubice ovo Obradovic. Nije ovo Kk Obradović. Pobediće ovo Zvezda!
Recommended Posts