Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Dobro ljudi moramo uzeti u obzir da smo igrali OT i jako zahtevnu utakmicu u Monaku. Ovo je po meni super rez. Svakako trebaju stegnuti odbranu u IIp. 1
BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 trica dali, a ne vodimo 15. To ne obecava. Nego valjda ce da se digne odbrana... 2
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne daj Boze da je dao Batlera da proba da klačuje poslednji napad 2
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sunce ti jebem, tajmaut je uzeo, a gle šta odigrasmo. 1
tejlor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, BattleBender said: 10 trica dali, a ne vodimo 15. To ne obecava. Nego valjda ce da se digne odbrana... To nas deli od pobede.
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dati 57 poena za poluvreme je ludilo, ali i primiti 52 je za brigu. Samo da nam ne zakaže šut u drugom.
Mr.Consular Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo ako se nastavi, a neće, NBA rezultat na kraju. Nije moja šolja čaja ovaj run and gun, ali, dobar meč igramo... posebno ako je to i bio plan.
Krle Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pa skoro sve trojke su bile otvorene, to samo govori kakvu odbranu je Virtus igrao, a oni su jedna od najboljih defanzivnih ekipa, iz toga sledi ono sto vec znamo da u duplim kolima tesko mogu oba meca da se igraju sa istim zarom i borbom 1
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nije ovo lose imajuci u vidu da je duplo kolo i posle onakve utakmice u utorak Ocekivao sam da budemo metiljavi 1
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nije mi jasno zasto ne mozemo odigrati dobru odbranu, kad je Montejunas na terenu to mi je jasno ali bez njega ne kontam 4 minutes ago, fradler said: Sunce ti jebem, tajmaut je uzeo, a gle šta odigrasmo. Oni 3 faula do bonusa, trebali smo uci u neku kombinatoriku
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nije mi jasno ako vec ne ubacujes Dedu,pa stavi Joela pa mozda i udje na nekih 5 minuta da promeni tok nase odbrane ,ne treba njemu vise da bi odigrao i pokazao svojih 100%
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni se ovo ni malo ne dopada. Previše smo poena dali, nedostaje mi onaj naš hrkljuš i rukomet. 1
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da ga ne ureknem, omraženi Jago zasad vidi sve, odličan.
wing Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Većina naših poena je lakša, osobito trojke bez bloka...ali defanzivni nas kolje. Ne možemo sa Donatasom da preuzimamo a da nas ne napenale. Navikli smo da Čima do sada ima bar 5 skoka a on je sebe lošom odbranom izbacio iz igre prerano. Sa 7 minuta Bokija iz prajma primili bi 10 poena manje. Batler ako ne otvori tekmu sa mini serijom kao da mu bord-komp smanji snagu motora... Edited 2 hours ago by wing
wing Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago treba se i dalje odmačinjati Pajoli...braniti gistro prodor.
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Webad said: Kad neko kaze da je dobric dobar defanzivac... Ubedljivo najbolji na bekovskoj liniji izuzev Miljena ,rame uz rame mu je Kodi
Recommended Posts