DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 07:38 PM Posted yesterday at 07:38 PM Just now, Issey said: Uvukla se nervoza i frustracija... Mnogo teško će biti ovo okrenuti... Gotovo je ovo.
Crni Posted yesterday at 07:38 PM Posted yesterday at 07:38 PM Ja se iskreno nasam da Kalinicu klub ne olaca ove njegove tehnicke. Sramota sta covek radi poslednje dve godine.
Volter Posted yesterday at 07:38 PM Posted yesterday at 07:38 PM Ma da, sudije nam krive a ne naša nemoć. 4
srlepajce Posted yesterday at 07:40 PM Posted yesterday at 07:40 PM Ma daj kakve sudije Krive koliko i u derbiju
Volter Posted yesterday at 07:41 PM Posted yesterday at 07:41 PM Može ovo da se okrene al mora da smirimo glavu, srljamo ko ludi.
Don Dusko Posted yesterday at 07:41 PM Author Posted yesterday at 07:41 PM Aj zajebite sa sudjenjem, losi smo i to je to. Kalinica bas treba ohladiti par utakmica jbg.
Crni Posted yesterday at 07:42 PM Posted yesterday at 07:42 PM Ni kup u Nisu nije u stanju da uzne, videcete. Trener koji nas je vec jednom dobro izjebo, pa je Radobja morao da vadi kestenje iz vatre. 4
BattleBender Posted yesterday at 07:42 PM Posted yesterday at 07:42 PM Proso rok da neko otkupi Nworu? :((((
Dzo23 Posted yesterday at 07:44 PM Posted yesterday at 07:44 PM Odučavaju nas. Bolji su za klasu. Nema tu šta, idemo dalje... 4
vinogradskaopera Posted yesterday at 07:44 PM Posted yesterday at 07:44 PM dosta se gledalo, ne zelim na ovaj dan da se nerviram i psujem sve zivo
suptil Posted yesterday at 07:44 PM Posted yesterday at 07:44 PM Primicemo 60 za poluvreme. Pokazite bre ljudi karakter. Stegnite tu odbranu.
Leo Posted yesterday at 07:45 PM Posted yesterday at 07:45 PM Trebalo je posle derbija amatera govnjivom motkom oterati. 5
Filbi Posted yesterday at 07:45 PM Posted yesterday at 07:45 PM Dok ćaciji kolo vode nema ovde sreće a Ćelafuto je posebna priča 1
TB Told Posted yesterday at 07:45 PM Posted yesterday at 07:45 PM 2 minutes ago, BattleBender said: Proso rok da neko otkupi Nworu? :(((( Da baš, Nwora je kriv što kao najbolji strelac prvu priliku za šut dobije u drugoj četvrtini.
Sinnerman Posted yesterday at 07:45 PM Posted yesterday at 07:45 PM Ne znam kako bih prokomentarisao to što Devonte pokaže znake života u ABA, svi krenu da pišu kako mora da dobije priliku u EL. Onda dođe ovakva utakmica, gde se on svim silama trudi da ga ne uvede. Onda ga uvodi kad je izvrteo sve igrače i ništa ne pomaže, a mi u zaostatku. Naravno da će se još više lik smoriti i nakon dva tri neprecizna šuta leti na klupu i to je to od njega za danas. 1 1
vladi Posted yesterday at 07:45 PM Posted yesterday at 07:45 PM Sramota kakav pristup utakmici, a sledi nam toliko utakmica na strani posle. Sve smo uspeli da sjebemo
dzakala Posted yesterday at 07:45 PM Posted yesterday at 07:45 PM Ovakva odbrana je za ozbiljne batine
Maksim Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM Da se ugasim ovde, pocecu opasno da psujem gosn Obradovica a nije ni vrijeme ni mjesto za tako nesto. 1
JPM Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM Valensijina uigranost je impresivna. Svaka čast, prelepo. Saša da shvati da Yago i Dacidovac ne mogu fizički ovo da igraju.
Mile1 Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM Celafuto moze da pakuje kofere zajedno sa jagom i laznim vukom 9
Issey Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM Kasnimo na svaki šut, a ovamo nijedan napad ih nismo probili, čak ni Batler... Ljudi nas rešiše za poluvreme... Saša Obradović je dunster koji je izgubio dobijenu utakmicu protiv Partizana, i to je sve što o njemu treba reći... Njegov "pečat" se vidi večeras... 2
Knipex Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM Kako idu stvari primićemo 60 na poluvremenu. Valensija igra dobro, nema šta, ali mi imamo totalno pogubljenog trenera. 1
Recommended Posts