Issey Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Deda ni u Iliriji ne bi bio faktor. Više igrača je ispizdelo na Jaga danas zbog sporih pasova... Miljenović kao da je nezadovoljan ulogom, baš loša rola... 1
NikadProtivKaline Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago ko ono bese pomenuo sjajno postovanje lopte malog miljenovica za razliku od ostalih privatnika?
chimamoneke Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Miljenović očajan od starta.. Pohvali Jaga molim te posto evo opet nam igra cveta dok je tu Protiv Ilirije +/- -7 Edited 22 hours ago by chimamoneke
Disfruto Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Petkovic Miroslav97 said: I tvoje isto. Jbg, zato smo mi gledaoci a Saša Obradović dokazano trener na EL nivou 😁 Moje misljenje se vec pokazalo tacno kad se u decembru pobedila jedna utakmica i to slucajno jer je kalinic dobio 5. faul
Mile1 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Sve dok se ne resimo i poslednjeg Udbojsinog ceda gledacemo davidovca i jaga. Oni su u minusu i protiv mocne Persepktive Just now, Shunsuke Nakamura said: Zašto Batler ne ulazi u igru? Ne razume kosarku kao Jago 2 1 1
Žilee Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nisam ni ocekivao da cemo blistati,ali jedino sto sam ocekivao je da klupa odradi posao,ali zq nas ne za iliriju
Petkovic Miroslav97 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Dobrić ono njegovo! Mnogo bitan rotacijski igrač, dobro nam se vratio kapitenu! 1
Žilee Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Zašto Batler ne ulazi u igru? Jednostavno dobio odmor covek,trebace nam za naredne dve u punoj snazi.
chimamoneke Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, Mile1 said: Sve dok se ne resimo i poslednjeg Udbojsinog ceda gledacemo davidovca i jaga. Oni su u minusu i protiv mocne Persepktive Ne razume kosarku kao Jago Bukvalno ovo ne moze vise nego tacno biti
The_Big_S Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ne bih da kenjam, jer Saša valjda zna najbolje zašto je to tako.. Grejemu ne želi ni protiv Ilirije da da prostora, ili da kažem “više” prostora od Jaga i Miljenovića.. Nba igrača od 1+ milion na ovaj način, razigraćemo nikad! 2
Problem sa licnim greskama Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 7 minutes ago, Disfruto said: On za 30 sekundi primi 5p a za 3 minute resi mec ali za protivnika. Jako lose razmisljanje Još smo u igri. Nema predaje.
fradler Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ne znam šta radi sa Batlerom, da li ga odmara (wtf) ili koji je već kretenizam u pitanju, ali moraće da ga aktivira ako misli da dobije ovo. Ponižava ga trener Ilirije, ko god bio taj gospodin. 1
chimamoneke Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, fradler said: Ne znam šta radi sa Batlerom, da li ga odmara (wtf) ili koji je već kretenizam u pitanju, ali moraće da ga aktivira ako misli da dobije ovo. Ponižava ga trener Ilirije, ko god bio taj gospodin. Pa ponizavaju njega vec mesec dana i malo jače
Сандро Лаки Ђентиле Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Грејем ће евентуално да одигра још 2 минута у трећој и онда ће Јагањац да опали још 7 тројки. 1
mister-no Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Vidim implementacija u toku.. Devonte još uči.. Kad ako ne protiv.. Valjda ćemo okrenuti perspektivnu Iliriju nekako.. 1
DijametralnoSuprotan Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, The_Big_S said: Ne bih da kenjam, jer Saša valjda zna najbolje zašto je to tako.. Grejemu ne želi ni protiv Ilirije da da prostora, ili da kažem “više” prostora od Jaga i Miljenovića.. Nba igrača od 1+ milion na ovaj način, razigraćemo nikad! Ako neces da mu das 30 minuta i da ga istrpis protiv Ilirije pred duplo kolo onda ne znam o cemu mi vise pricamo. 1
Žilee Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ocigledno da Sale ne prefirara Devontea i tjt ,budimo iskreni ovih 7 minuta koliko je igrao koliko je samo ispao puta iz odbrane.
gilespi Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kako misli da mu Grem proigra kao bek suter kad odigra sedam minuta korektno i posle ga nema
mister-no Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Ako neces da mu das 30 minuta i da ga istrpis protiv Ilirije pred duplo kolo onda ne znam o cemu mi vise pricamo. Ne, ali ako ode u neki Makabi i odvede ih u top 8 ili F4 biće imali smo nismo znali... 1
fradler Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Žilee said: Ocigledno da Sale ne prefirara Devontea i tjt ,budimo iskreni ovih 7 minuta koliko je igrao koliko je samo ispao puta iz odbrane. Jednom, ili čak nijednom. 1
Recommended Posts