Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted

Par stvari mi se dopada, plejevi 8ass i samo po jedan sut, jebiga imamo boljih igraca od njih.

Mnogo bolje ide lopta sa Jagom nego sa Kodijem, Devonte koji zeli da uci nek saceka jos malo ako je vec tako.

Sasa skontao da imamo pravo da nam igraju Batler i Nwora u petorci, sa pass first plejom to je top, ako Kodiju ne proradi sujeta to moze vrhunski da izgleda.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, mister-no said:

Naporan si, ne znam čemu ovoliko čuvanje vatre. Evo ja sam pohvalio Sašu, a bukvalno niko nikada nije napisao da se igrači ne bore i ne bacaju..

Neka sam, a i vi ste što kukate kao žene neke i kad treba i kad ne treba. 

• Like 1
Posted
Just now, Čočo said:

Zato su i za šamaranje obojica. Prvi jer mu to dozvoljava, drugi jer je umislio da je Derik Rouz. 

Nije moguce da je Sale nacrtao zadnji napad Kodi ides 1 na 5 ostali se sklonite 😄 

Posted
Just now, BojanaCZV said:

Kljucni su bukvalno prvih 5mins.

Ako tu izdrzimo potencijalni nalet, imamo velike sanse.

Ovo jedino samo sami mozemo da izgubimo, ako se ponovo samoubijemo.

Efes se nista ne pita, valjda smo ispucali glupiranja.

• Love 1
Posted
5 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Ako hoces kod te devojke da upotpunis dozivljaj bolje gasi ton kad se pojavi. Nestvarno glupa zena.

Ima emisija na Euroleague TV gde njih 4-5 vode glavnu reč i komentarišu Evroligu, najavljuju mečeve, komentarišu igru. Ono ko je gledao, pakao mu neće teško pasti. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said:

Neka sam, a i vi ste što kukate kao žene neke i kad treba i kad ne treba. 

Jbg sekiramo se unapred i unazad što se kaže.. To je iz ljubavi..

Posted

Stotinu razloga za pohvalu i igru tima, ali kako ostati nem na stvari koje ne bodu samo oči nego i mozak.

Koji je razlog bivstvovanja jbnog Dede na terenu?

Jago?

Umesto da se u ovakvoj situaciji pruži prilika Grahamu par minuta bez pritiska rezultata, a ako ne njemu onda Miljenu koji ju je sigurno zaslužio, Sale gura Jagišu da ga razigrava za konkretno - ništa i nikad.

Kalina je nažalost postao opterećujući faktor za ekipu, ne znam samo ima li za njega još povratka iz ovog ponora ili je od njega to bilo to.

Ovakav Efes ni slučajno ne smemo ispustiti, ali očekujem njihovu reakciju panse nadam da nećemo imati crne rupe u igri.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Žilee said:

Uvek bi pre da gledam Kodi 0 poena ali da razigrava skace i pegla odbranu ...ima ko da daje poene ,on bi trebao poenterski brat bratu da bude tek 7 8 igrac.

Ovo je uz klupiranje Kaline ključ za nastavak sezone. Ne bih se bunio da bude i starter, da pravi dva "taktička" faula u prvih pet min i dva faula u još nekih tri-pet minuta kad je u igri.  

Posted

Btw, uopšte nismo odigrali neko ludilo od poluvremena. Igramo solidno, no ništa specijalno, dosta nekih sumnjivih pasova i čudnih odluka u napadu. Zato sam spokojan, računam da će se oni sigurno podići jer gore od ovoga ne mogu, ali možemo i mi još bolje.

Posted
8 minutes ago, Sinnerman said:

Prodisali smo od kad je Đerod odbacio sidro 🚢

To je sada gradski problem, u Istanbulu.

Posted
Just now, mister-no said:

Jbg sekiramo se unapred i unazad što se kaže.. To je iz ljubavi..

Ma volim ja kad ima razloga da se kritikuje i trener i Jago(koji nije EL igrac, ali sad je ok odigrao) i Kodi( za sad zasluzeno) ali za ovo poluvreme je moglo da se napiše više pozitivnih nego negativnih stvari. 18 razlike protiv efesa u gostima gde im gori pod noge je za poštovanje, a ovde da ne znas rezultat mislio bi da je u najmanju ruku -9! 
Ajmo, da dobijemo! 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...