Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Meni je jeres uporedjivati Batlera sa Washigtonom.U bilo kom kontekstu. 1
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Cavani said: Sad ide tezi deo, treba Sasa da sacuva +16. Ako ih sapne da čuvaju rezultat kao u derbiju... A ovi moraju neku trojku da ubace sve su fulali..
djenkoslav Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moram reci i da se protiv cedevite videla neka nova energija koju nismo videli u abi ove sezone i bas sam cekao ovaj mec da vidim da li cemo videti reakciju i u EL i za sada vidimo, lep hasl. 1
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Sada polovina ljudi u publici kroz glavu vrti "Od jebene Crvene zvezde..." Edited 1 hour ago by Sinnerman 1 7
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Smara ovo siljenje patke na Grejemu Obradovica, da barem CMM igra nesto pa da razumes. Što se mene tiče možeš i ti na parket ako ćeš da odigraš kao ovi momci koji su na parketu večeras. 💪👏
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da ne ureknem, sve kako treba za sad. Nervira me izdrkavanje na Grejemu, ali ok, samo da dobijemo. Pomaže i kriminalna igra Efesa. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, 3x3cz said: Tako je Nikola, skloni se da ne napravis faul cccc S’ obzirom da ima 2 faula pametna odluka.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Igramo stvarno korektno ali ovo je vise do uzasnog Efesa. Nisam ih gledao ali ovo je plac majke bozje.
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago E jbg. Kodi, kad si preš'o polovinu predaj loptu Batleru i kraj priče. 1
Thor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Batler lopta zadnji napad? Nista, a? Dobro, guraj dalje. Dobro poluvreme
3x3cz Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, mister-no said: Ajde jedan zadnji napad da vidimo od Saleta Jesi vidio 🥹😂
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Pišite ljudi, vodimo! Na 8:5 za Efes ste polili kofu govana po ovom timu, sad muuuk jebote! 😁😎
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bokte imas Batlera, mozes u Nworu da ubacis ako nisi, i tebi resava napad Kodi blentavi 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: S’ obzirom da ima 2 faula pametna odluka. Što pre dođe do do 4. faula to bolje za nas. 3
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nisam ni sumnjao da će da rešava CMM, vidi se frustracija što je nebitan na ovoj utakmici. 1
3x3cz Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Thor said: Batler lopta zadnji napad? Nista, a? Dobro, guraj dalje. Dobro poluvreme Pa to se trebalo davno postaviti, a ne da Kodi glumi ludilo, svaka ti čast vukao si bio si glavni vise nisi , daj loptu Batleru jbt
Recommended Posts