Petkovic Miroslav97 Posted December 27, 2025 Posted December 27, 2025 Elton Braun i Entoni Majls prvi medju njima 😂
Chaos Is Me Posted December 27, 2025 Posted December 27, 2025 Bogami, radujem se i skorijem povratku kubanskog guzičara, istresao je Motiejunas šta je imao kod nas i hvala mu al u poslednjih jače od mesec to je tuga tužna. 2
chimamoneke Posted December 27, 2025 Posted December 27, 2025 22 min deda 14 devonte pametnom dosta i 23 jago
Petkovic Miroslav97 Posted December 27, 2025 Posted December 27, 2025 Ajdeeee bre! Zvezdina deca 🔥🔥🔥🔥
rodriguez Posted December 27, 2025 Posted December 27, 2025 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Bogami, radujem se i skorijem povratku kubanskog guzičara, istresao je Motiejunas šta je imao kod nas i hvala mu al u poslednjih jače od mesec to je tuga tužna. Litvanska prevara, kako je potpisao za celu sezonu tako se ugasio. Jadna li si Zvezdo kad te svako *ebe.
Chaos Is Me Posted December 27, 2025 Posted December 27, 2025 Utakmica koja nam je svima trebala. Hajde da bude doza optimizma pred nastavak sezone.
Saxon01 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Kalinic je bivsi igrac i na leto se treba rastati prijateljski... 5 minuta 3 poena, budi bog s nama... hahaha Edited 1 hour ago by Saxon01
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uf, implementirao je Sale ovih dana. Srećom su ovi van forme pa nije već -15. 2
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koji je ovo jebeni plan igre da Batler ne učestvuje u napadu prvih 5 minuta 3 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Rezultat 8:5 a ovde se kuka u najveće. Fuuuj 1
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Evo gasto Kodi igra i ima veliku minutazu,covek je ispeglao Osmanija koji ima 211 kao da je bek obican.
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedna tužna priča o KK Crvena zvezda. U prva četiri minuta utakmice, na koš su šutnuli svi sem najpotentnijeg strelca Batlera. On je u fazonu da ne smeta, a ni ostali se ne bune. Traćenje minuta u prvoj petorci. Bolje da je počeo Greem, pa i ako zasere, da imamo vremena da se vadimo.
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Sinnerman said: Jedna tužna priča o KK Crvena zvezda. U prva četiri minuta utakmice, na koš su šutnuli svi sem najpotentnijeg strelca Batlera. On je u fazonu da ne smeta, a ni ostali se ne bune. Traćenje minuta u prvoj petorci. Bolje da je počeo Greem, pa i ako zasere, da imamo vremena da se vadimo. Sutnuo je i ispalio ciglu za 3 poena?
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Jebiga Sale mi nismo Monako da imamo 3 vrhunska iso beka a da ostali statiraju.
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sašini napadački setovi su previše složeni za igrače, nema šanse da oni to sve pohvataju. 1
Leo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hvala Kalinicu na 2 faula. Nadam se da ce brzo popiti i ostale kada se vrati na teren 1
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Žilee said: Sutnuo je i ispalio ciglu za 3 poena? Ko ne bi ispalio ciglu kada si najbolji napadač i daju ti da šutneš tek na pola 1/4? Zvezda bi ukanalila i Stefa Karija, u to sam ubeđen.
Recommended Posts