Petkovic Miroslav97 Posted Saturday at 09:12 PM Posted Saturday at 09:12 PM Elton Braun i Entoni Majls prvi medju njima 😂
Chaos Is Me Posted Saturday at 09:15 PM Posted Saturday at 09:15 PM Bogami, radujem se i skorijem povratku kubanskog guzičara, istresao je Motiejunas šta je imao kod nas i hvala mu al u poslednjih jače od mesec to je tuga tužna. 2
chimamoneke Posted Saturday at 09:17 PM Posted Saturday at 09:17 PM 22 min deda 14 devonte pametnom dosta i 23 jago
Petkovic Miroslav97 Posted Saturday at 09:17 PM Posted Saturday at 09:17 PM Ajdeeee bre! Zvezdina deca 🔥🔥🔥🔥
Žilee Posted Saturday at 09:20 PM Posted Saturday at 09:20 PM Bravo momci,kakva lepa slika na kraju 😍
rodriguez Posted Saturday at 09:20 PM Posted Saturday at 09:20 PM 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Bogami, radujem se i skorijem povratku kubanskog guzičara, istresao je Motiejunas šta je imao kod nas i hvala mu al u poslednjih jače od mesec to je tuga tužna. Litvanska prevara, kako je potpisao za celu sezonu tako se ugasio. Jadna li si Zvezdo kad te svako *ebe.
Chaos Is Me Posted Saturday at 09:21 PM Posted Saturday at 09:21 PM Utakmica koja nam je svima trebala. Hajde da bude doza optimizma pred nastavak sezone.
Recommended Posts