Урош19 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Počinje mi ići na kurac Kodi sa ovim glupim trojkama 3
K.Dot Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Brajant brat imao skoro sve otvorene šuteve, verovatno mu teže bude na treningu. Saša odlično spremio utakmicu, nema se šta zameriti. 1 1
Shunsuke Nakamura Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Morao je Saša odmoriti Batlera. Nije to samo što je igrao 7 minuta nego je svaki napad driblao loptu po 20 sekundi.
JPM Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Kalinić je za penziju. On ne može više da završi u reketu i kad izgradi dobru poziciju. Da i ja sam to pomislio. Nema snage da zida Bleknija.
Nini3112 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, srlepajce said: Valjda ce Batler imati snage za poslednju cetvrtinu Ako ga ne zaboravi na klupi 1
Zadnji vezni Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Hoće li napokon brat Grejem pokazati to što radi na treningu? Daj brate pusti ruku,oslobodi se. 1
Todo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ako može da vratiš Batlera i Nwora i ne menjaš ništa do kraja utakmice 1
Mr.Consular Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Opet nema igre, guramo na čist talenat i solidnu odbranu.. Kodi samo na ulaz i snagu... šut samo kada baš mora
Shunsuke Nakamura Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, JPM said: Da i ja sam to pomislio. Nema snage da zida Bleknija. Najgore od svega što ga je dobro ugurao ali nema snagu da završi iz izgledne pozicije.
Kosjan Willavić Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Danas nije Nvorina vece, ali mora poroditi i on neke poene veceras. Ili Izundu na hustle
Diogen Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kalina tužno loš, užas na šta on liči… Butler ne može sam jbg, fale poeni Nwore, a Grahamu u svakoj utakmici po nekoliko trojki iscure iz koša. Treba nam neka luda šuterska 4/4 da dobijemo ovo.
Sinnerman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ja ne mogu da verujem da mi kurac ne možemo da dobijemo od Grejema. 2
dunaj95 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Šta HISTERIŠETE U PM...Pa jeste li videli da Batler jedva diše i da ga odmara Saša za 4/4... Jel igrao 7min I UZEO SVE ! Pa mora neko igrati..Šta jašete Kodija... Evo ga nazad
NMX Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Zovite Boru Majstorovica da ugasi ringispil da Wainright izadje
Recommended Posts