K.Dot Posted yesterday at 06:08 PM Posted yesterday at 06:08 PM Je l’ od Spartaka krenuo i Sferov raspad? 1 1
mister-no Posted yesterday at 06:09 PM Posted yesterday at 06:09 PM Just now, JPM said: Bože na šta mi ličimo... Samo da Saša savlada emocije pa ćeš da vidiš implementacije
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 06:10 PM Posted yesterday at 06:10 PM Dača Ilić i Tompson već dva faula. Boče malo šuplji u reketu sada
mister-no Posted yesterday at 06:10 PM Posted yesterday at 06:10 PM Nešto mu Toma priča, valjda će da prihvati
JPM Posted yesterday at 06:10 PM Posted yesterday at 06:10 PM Just now, mister-no said: Samo da Saša savlada emocije pa ćeš da vidiš implementacije Ma nije mi ni smesno, prebrz je ovo raspad.
rodriguez Posted yesterday at 06:11 PM Posted yesterday at 06:11 PM spartaku fali raduljica pa da ima zvezdinu rezervnu centarsku liniju iz sezone 2022-23: dalibor ilić - raduljica 1
K.Dot Posted yesterday at 06:12 PM Posted yesterday at 06:12 PM Mislim da ga je Saša previše implementirao, ne mogu igrači to da pohvataju sve, previše informacija u kratkom vremenskom intervalu, nešto slično kao Žoc kod komšija. 1 1
Issey Posted yesterday at 06:12 PM Posted yesterday at 06:12 PM 1 minute ago, JPM said: Ma nije mi ni smesno, prebrz je ovo raspad. Medeni mesec obično kratko traje...
srlepajce Posted yesterday at 06:12 PM Posted yesterday at 06:12 PM Kapiram da je bitnija el ali ovo kako dozivljavamo aba ligu vec drugu sezonu je bas bezveze Bolje ne igrati je nego ovako
Volter Posted yesterday at 06:12 PM Posted yesterday at 06:12 PM Ovi prekršaji Davidovca i Donatasa nemaju veze sa umorom nego sa nezainteresovanošću. 1
rodriguez Posted yesterday at 06:13 PM Posted yesterday at 06:13 PM ako o'bradović prsne od spartaka jel možemo da vratimo sfera, priti pliz?!
3x3cz Posted yesterday at 06:13 PM Posted yesterday at 06:13 PM Vadi Milera vise u pm Pravi faul, napravimo 2+1 e moj boze Ja verujem da Hapoel mora nekad i izgubiti i to jos prva utakmica u Izraelu, idealno za sok 17 poena za 4.5 minuta strasno
mister-no Posted yesterday at 06:15 PM Posted yesterday at 06:15 PM 21p za 5 minuta, bar je odbranu namestio kad nam ne ide napad 1
rodriguez Posted yesterday at 06:15 PM Posted yesterday at 06:15 PM 2 minutes ago, K.Dot said: Mislim da ga je Saša previše implementirao, ne mogu igrači to da pohvataju sve, previše informacija u kratkom vremenskom intervalu, nešto slično kao Žoc kod komšija. ispravno se kaže: overthinkovao 🙃 1
JPM Posted yesterday at 06:15 PM Posted yesterday at 06:15 PM Ne deluje da cmm i butler vole jedan drugog
rodriguez Posted yesterday at 06:16 PM Posted yesterday at 06:16 PM Just now, JPM said: Ne deluje da cmm i butler vole jedan drugog odakle ti to
K.Dot Posted yesterday at 06:17 PM Posted yesterday at 06:17 PM 1 minute ago, rodriguez said: ispravno se kaže: overthinkovao 🙃 Saša je sam izjavio da u onoj reprezentativnoj pauzi mora da implementira neke svoje ideje, tako da se moja izjava na to odnosi. Zbunio ih je sve, ne znaju igrači više koja utakmica je bitna.
Bejn Posted yesterday at 06:17 PM Posted yesterday at 06:17 PM (edited) Dakle, za 6 minuta primljenih 24 poena. Od ebenog Spartaka. U Bg. Edited yesterday at 06:18 PM by Bejn
JPM Posted yesterday at 06:17 PM Posted yesterday at 06:17 PM 1 minute ago, rodriguez said: odakle ti to Utisak. Govor tela. 1
mister-no Posted yesterday at 06:18 PM Posted yesterday at 06:18 PM 1 minute ago, JPM said: Ne deluje da cmm i butler vole jedan drugog Što reče Kari Pešić ne treba da se ljube u usta.. Neka igraju ne moraju da se vole
JPM Posted yesterday at 06:18 PM Posted yesterday at 06:18 PM Samo nam treba da nam neki Kenedi povredi igraca.
Recommended Posts