rodriguez Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ne verujem da je KKCZ dovela Batlera za ove ulaze intenziteta deteta koje nije doručkovalo
Sinnerman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Mi smo se ladno usrali u svojoj dvorani. Nemam drugo objašnjenje za ovo. 1
Saxon01 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kakvo odsustvo mozga . Kakva nocna mora od 3 minuta....
Сандро Лаки Ђентиле Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Не може се ово овако добити са овим брејнфартовима јебига 1
DijametralnoSuprotan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kakve gluposti radimo u zavrsnicama cetvrtina za nepoverovati. Uzasni smo.
suptil Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ne zna se ko je gori Moneke ili Kalinic. All in na zadnju cetvrtinu. Idemo!!!
K.Dot Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ja ne mogu ovu Barsu, mnogo gadna ekipa. A Obradović spremio utakmicu, zajebalo vek. 1
vladi Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Moneke zasluzio u svlačionicu da ode za ovaj bezobrazluk, sta je Sasi večeras???
Nini3112 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kalinic mi opasno ide na onu stvar veceras Sto ne izvede aut ludaku? 1
HAMMER Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago retko neinteligentna grupa kosarkasa. bas bas nizak kosarkaski iq... 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 5 sekundi do kraja, Moneke dobina loptu da je vodi. Sjajno 1
Kooineeperk Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ajmo sada, da preuzmemo ovu utakmicu. Dosta zajebavanja!
Leo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Hahaha, Kalina i Moneke se macuju koji ce vise imati gresaka
Recommended Posts