Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svaka cast na borbi jedino sto mi smeta je stvarno previse Jaga a premalo Butlera... Butlera moras da isforsiras kad ga vec cuvas za ovo duplo kolo 1
Bad Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Aj što pukne odbrana na njemu svaki put ali što 3 puta napravi faul na šutu kada smo van bonusa igrač koji bi trebalo da bude medju inteligentnijima, to me izludi
Glavonjic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pristup je odlican, vrhunska energija. Deluje mi da ovde moze svasta da bude, mislim na neku guzvu, iskljucenje
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Drkamo Batelra za glupe faulove a Deda 3 bas glupa faula Plasim se i kad udje eto ti Jaga sa njim
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Boze kakav mentalitet ima ova ekipa ja sam odusevljen 😍😍😍 Vratice se povredjeni a onda ne bio u kozi nijednoj EL ekipi ni kuci ni u gostima. Bravo momci, sta god uradili 6 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Трипут им се враћа лопта, матер им јебем, и кад се покидамо у одбрани, не вреди ништа. 1
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kalinic non stop popuje saigračima u odbrani a redovno ostavlja samog protivnika pod kosem I non stop njemu beži igrač... Msm znam da mu je stalo i sve to, ali ajde malo samo kontrole 1 1
Todo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Naravno ovi k..ubacuju večeras. Još pojačano sa ovim smećarima u narandzastom.
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nama da su ovde Izundu, Nwora i Čima, uz dužno poštovanje ekipi Monaka, mogli bi da nam se sagnu. Ne mogu da opišem koliko mi je milo em drago što je Ođelele oživeo. 8
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Montejunas igra ono sto smo ocekivali, svi ga napadaju igrac manje u odbrani Sudjenje ocajno 1
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odvratni, odvratni Dzejms. Nema nikakvih prigovora ovim momcima. Kolena krvava 100%. 3
holden c. Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kodi przi, on i sut za tri nas drze u igri. Ipak, ovakav Monako je bas ozbiljna ekipa, pobeda ovde bi bila epski podvig.
The_Big_S Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) I sad će da nam daju koš u zadnjoj sek ili će imati bacanja 1000%… Edited 2 hours ago by The_Big_S
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Just now, The_Big_S said: I sad će da na daju koš u zadnjoj sek ili će imati bacanja 1000%… Ijuuu, baš tako. A taman sam se ponadao da si omašio. Edited 2 hours ago by Bejn
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma daaj Ne treba se ovde previše nadati. Ubacuju sve što nisu pre dva dana. Našim momcima svaka čast. Neka se niko ne povredi i to je to. 2
Recommended Posts