Nini3112 Posted November 13 Posted November 13 Svaka cast na borbi jedino sto mi smeta je stvarno previse Jaga a premalo Butlera... Butlera moras da isforsiras kad ga vec cuvas za ovo duplo kolo 1
Bad Posted November 13 Posted November 13 Aj što pukne odbrana na njemu svaki put ali što 3 puta napravi faul na šutu kada smo van bonusa igrač koji bi trebalo da bude medju inteligentnijima, to me izludi
Glavonjic Posted November 13 Posted November 13 Pristup je odlican, vrhunska energija. Deluje mi da ovde moze svasta da bude, mislim na neku guzvu, iskljucenje
srlepajce Posted November 13 Posted November 13 2 minutes ago, NMX said: Drkamo Batelra za glupe faulove a Deda 3 bas glupa faula Plasim se i kad udje eto ti Jaga sa njim
NMX Posted November 13 Posted November 13 Boze kakav mentalitet ima ova ekipa ja sam odusevljen 😍😍😍 Vratice se povredjeni a onda ne bio u kozi nijednoj EL ekipi ni kuci ni u gostima. Bravo momci, sta god uradili 7 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted November 13 Posted November 13 Трипут им се враћа лопта, матер им јебем, и кад се покидамо у одбрани, не вреди ништа. 1
No name Posted November 13 Posted November 13 Kalinic non stop popuje saigračima u odbrani a redovno ostavlja samog protivnika pod kosem I non stop njemu beži igrač... Msm znam da mu je stalo i sve to, ali ajde malo samo kontrole 1 1
Todo Posted November 13 Posted November 13 Naravno ovi k..ubacuju večeras. Još pojačano sa ovim smećarima u narandzastom.
Sinnerman Posted November 13 Posted November 13 Nama da su ovde Izundu, Nwora i Čima, uz dužno poštovanje ekipi Monaka, mogli bi da nam se sagnu. Ne mogu da opišem koliko mi je milo em drago što je Ođelele oživeo. 8
Taki Posted November 13 Posted November 13 Montejunas igra ono sto smo ocekivali, svi ga napadaju igrac manje u odbrani Sudjenje ocajno 1
Bejn Posted November 13 Posted November 13 Odvratni, odvratni Dzejms. Nema nikakvih prigovora ovim momcima. Kolena krvava 100%. 3
holden c. Posted November 13 Posted November 13 Kodi przi, on i sut za tri nas drze u igri. Ipak, ovakav Monako je bas ozbiljna ekipa, pobeda ovde bi bila epski podvig.
The_Big_S Posted November 13 Posted November 13 (edited) I sad će da nam daju koš u zadnjoj sek ili će imati bacanja 1000%… Edited November 13 by The_Big_S
Bejn Posted November 13 Posted November 13 (edited) Just now, The_Big_S said: I sad će da na daju koš u zadnjoj sek ili će imati bacanja 1000%… Ijuuu, baš tako. A taman sam se ponadao da si omašio. Edited November 13 by Bejn
No name Posted November 13 Posted November 13 Ma daaj Ne treba se ovde previše nadati. Ubacuju sve što nisu pre dva dana. Našim momcima svaka čast. Neka se niko ne povredi i to je to. 2
Recommended Posts