Nini3112 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Issey said: Petlja Jago, umesto da radi šta zna... Ovo je krivica Sase,umesto da ubaci Batlera sa Kodijem koji je dobar defanzivac on ga ubaci sa Jagom 1
Sinnerman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Sa kojom količinom mudiju Batler uzima i pogađa trojku, ovo nije normalno.
Golijat Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, vladi said: Plavsa kad da kos radujemo se kao da je gol u LŠ Ne pisi na pamet komentare jer vidis da i ostali pisu to. Plavsic za sada koristan. 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Порађамо некако у нападу, али одбрана пуца прелако. 2
dr sleep Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Daj miljenovica vadi jebenog jaga. Koliko su nemogucih suteva pogodili u pm. Edited 12 hours ago by dr sleep 1
vinogradskaopera Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jel moguce da ovi tipovi ne mase nista na svu ovu nasu muku 1
Sector Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Plavšić me malo podsjeća na Nikolu Jokića, sve kolone puni 2
Nini3112 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Порађамо некако у нападу, али одбрана пуца прелако. Takva je petorka,izvadis Semija,Kodija i Kalinu udju DeDa,Jago i Butler
Issey Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Šifonjeri im ulaže večeras, znao sam da će tako biti...
vladi Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Golijat said: Ne pisi na pamet komentare jer vidis da i ostali pisu to. Plavsic za sada koristan. Jeste, al za Monako. Kasni na svako preuzimanje
The_Big_S Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ovi sve što nisu mogli da pogode protiv komšija, večeras ne maše…
fradler Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago U utorak su isciglarili, večeras im naravno sve ulazi...
Mr.Consular Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Loše branimo, fale santimetri i kilogrami minimum Čime i Izundua... jda ne kažem Jordana
NMX Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Usao sam ds vidim da li kukate na izdanje ekipe koja igra bez osam igraca naspram protivnika kome niko ne fali. I nisam razocaran. Vintage cigani. Samo nastavite. 3
Taki Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ako ne popravimo odbranu i pritisak sa tribina ne bude pravi nema od ovog nista
Bobby Shurda Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ali Jago koji zove Batlera da mu dođe u blok 😵💫
Don Dusko Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago Ja samo zelim da sto duze ostanemo u utakmici pa ako mozemo nekako da ukrademo pobedu a ako ne nema veze. 1
Recommended Posts