Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sreca Fićku sve sviraju od kad prešao u Pumpaj....vise faulova mu dunuli vcrs, nego za polusezonu prosle godine

Posted

Izundu jako gotivna glava. U budućnosti ga vidim još boljeg. Neobično mi da nemamo drugog centra zbog kog mi pada mrak na oči i skače pritisak. 

Posted
Just now, srlepajce said:

Cima ustaje i poskakuje na svaki napad tako da nije verovatno nista strasno 

Heh... Znamo kako to kod nas ide. 

• Like 1
Posted

Jbt za svaku jebenu stvar mora teorija zavere. Jeste, poveli smo Čimu povređenog u Dubai da leti 10+ sati. Očigledno se povredio na zagrevanju. A i da se povredio u avionu dok je ispijao šampanjac, sigurno neće da jave Jurici koji je spremao celu odbranu prema Čimi. Vezali smo 7 pobeda, povredi se još jedan igrač i to najbolji, a kuka se kako igra ek postava. Pa u pm više i ja sam debil što otvaram live temu.

• Like 9
Posted
1 minute ago, Čvarkov said:

Jbt za svaku jebenu stvar mora teorija zavere. Jeste, poveli smo Čimu povređenog u Dubai da leti 10+ sati. Očigledno se povredio na zagrevanju. A i da se povredio u avionu dok je ispijao šampanjac, sigurno neće da jave Jurici koji je spremao celu odbranu prema Čimi. Vezali smo 7 pobeda, povredi se još jedan igrač i to najbolji, a kuka se kako igra ek postava. Pa u pm više i ja sam debil što otvaram live temu.

Ma nesto nemoguce cak idu teorije kako se protiv Future povredio al to se krilo.

• Tuzno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...