K.Dot Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Sledeće je da prevede loptu za 8 sekundi, to kad navežba, šut mu neće ni trebati. Vraćaj Miljenovica da se ovo nekako privede kraju.
dr sleep Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Bas smo spustili gas u 4/4. Previse za moj ukus. 3 1
Wingwalker Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Čima kao da je poskidao silne prepičke svim EL sudijama....
Issey Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Idemo na čelo tabele... Edited 23 hours ago by Issey 1
tejlor Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, dr sleep said: Bas smo spustili gas u 4/4. Previse za moj ukus. Sram ih bilo!
Don Dusko Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago Jbt naravno da ce imati gresaka Batler i sve al malo to istrpite.Jasno je da igra za tim i pokusava da prati instrukcije trenera! Meni se svidja sto vidim!Nikakav Lonie Setac nije. 6
Wingwalker Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, dr sleep said: Bas smo spustili gas u 4/4. Previse za moj ukus. batice...izujedasmo ih kao pit bulovi i to šuta bez. bar 10 litara znoja smo više strošili od zečeva 2
K.Dot Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Jbt kako fali Nwora kad treba da se izmisle poeni. Ako i Grejem uspe da se prilagodi, biće ovo jedna paklena ekipa.
Sector Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Na kraju ipak ubjedljiva pobjeda bez obzira na ovaj hrkljuš. 2
Recommended Posts